Tof18001
Bøger og forlag

Kobberdækning siden Christian d. 4. e-bog

Kobberdækning siden Christian den 4. er spækket med meget af den viden som bogens forfatter Brian Toft har opbygget gennem sit arbejde som kobberdækker de sidste 31 år. En perle for både beslutningstagere, rådgiverbranchen og blikkenslagere.

Udgiver: Toft Kobber
Udgivelsesår: 2018
Sider: 114

Tema
E-bøger
359,20
449,- inkl. moms

Kobberdækning siden Christian den 4. - Bogen om den gamle kobberdækning, er spækket med meget af den viden som bogens forfatter Brian Toft har opbygget gennem sit arbejde som kobberdækker de sidste 31 år.

Bogen røber en del af de erfaringer han har gjort sig, samt viser i detaljer, hvordan blandt andet kobbertaget på Marienlyst Slot blev monteret.

Bogen er ment som et opslagsværk for, hvad kobberdækkere som minimum skal kunne, samt en fortegnelse over de fagudtryk og måleenheder, kobberdækkere, arkitekter og ingeniører skal have kendskab til.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600