Naturlig ventilation i erhvervsbygninger e-bog (1)
Bøger og forlag

Naturlig ventilation i erhvervsbygninger e-bog

Der er stor interesse for naturlig ventilation hos de projekterende, men samtidig usikkerhed om beregning og dimensionering, da projektering af naturlig ventilation er et forholdsvis nyt arbejdsområde.

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Udgivelsesår: 2002
Sider: 118
Forfatter: Karl Terpager Andersen, Per Heiselberg, Søren Aggerholm

Tema
E-bøger
150,-
187,50 inkl. moms

Der er stor interesse for naturlig ventilation hos de projekterende, men samtidig usikkerhed om beregning og dimensionering, da projektering af naturlig ventilation er et forholdsvis nyt arbejdsområde. I denne anvisning behandler man principperne for naturlig ventilation, projekteringsmæssige forhold, valg af ventilationsåbninger, styring og automatik, ude- og indeklimaforhold samt beregning af ventilationsbehov og nødvendige åbningsarealer. Anvisningen giver det nødvendige grundlag for dimensionering af velfungerende og energibesparende naturlige ventilationsanlæg. To eksempler viser beregningsforløbet.

Læs venligst nedenstående før bestilling af din e-bog


Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600