Småhuse e-bog (Historisk) (1)
Bøger og forlag

Småhuse e-bog (Historisk)

Anvisningen indholder eksempler på løsninger, der opfylder de krav, der stilles i småhusreglement 1998, der omfatter byggeri af enfamiliehuse med indtil to etager og kælder.

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Udgivelsesår: 1999
Sider: 143
udgave: 2. udgave, e-bogsudgave

Tema
E-bøger
144,-
180,- inkl. moms

Anvisningen er historisk og erstattet af SBi-Anvisning 266, Småhuse - indeklima og energi og SBi-anvisning 267, Småhuse - indeklima og energi

Anvisningen indholder eksempler på løsninger, der opfylder de krav, der stilles i småhusreglement 1998, der omfatter byggeri af enfamiliehuse med indtil to etager og kælder. Husene kan være sammenbyggede, men kun ved lodrette boligadskillende vægge. Anvisningen indledes med en kort gennemgang af det bærende og afstivende system samt dræning. I tilslutningsdetaljerne er der lagt særlig vægt på en tilfredsstillende varme- og fugtisolering, samt at kravene til brandmodstandsevne og lydisolering er opfyldt. Beskrivelserne suppleres af illustrative konstruktionsskitser, beregningsskemaer og dimensioneringstabeller. Afløser SBI-anvisning 147: Konstruktioner i småhuse. Med tillæg.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600