Småhuse - indretning og funktion e-bog (1)
Bøger og forlag

Småhuse - indretning og funktion e-bog

SBi-anvisning 253 omhandler generelle krav og anbefalinger til indretning og funktion af nybyggede småhuse i henhold til Bygningsreglementet..

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Udgivelsesår: 2015
Sider: 140
Serie: SBi-anvisning 253
Forfattere: Ernst Jan de Place Hansen, Lone Sigbrand m.fl

Tema
E-bøger
192,-
240,- inkl. moms

SBi-anvisning 253 omhandler generelle krav og anbefalinger til indretning og funktion af nybyggede småhuse i henhold til Bygningsreglementet.
Anvisningen gælder også for bygninger udført efter BR15, da der i forhold til BR10 ikke er ændret i bestemmelserne, som anvisningen knytter sig til.

Anvisningen omhandler både indretning af småhuse og de nære omgivelser, herunder garager og udhuse, og beskriver de krav og anbefalinger, der er til en boligs funktionalitet og anvendelse.

Anvisningen giver bl.a. eksempler på hvordan boligadskillende vægge, etageadskillelser og indvendige vægge i boligen opbygges, så de overholder brand- og lydtekniske krav.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600