Dbk19041
Bøger og forlag Udsolgt

Teaming - Håndbog i teamledelse

Den henvender sig til ledere af team på alle niveauer og til teamdeltagere, der påtager sig ansvar i teamets arbejdsproces. Og til alle, der er på udkig efter alternativer til de dominerende teamkoncepter.

Forfattere: Elisabeth Plum

Udgivelsesår: 2019

Udgiver: Djøf Forlag

Varenummer: dbk19041

Tema
Bøger og forlag
316,-
395,- inkl. moms

Ikke på lager. Forvent en leveringstid på ca. 4-7 dage

Hvorfor får vi ikke automatisk gode resultater, når vi sammensætter et team af dygtige personer? Forklaringen skal findes i teamkulturen og i evnen til at samarbejde på tværs af forskelle. Vi må skabe teaming, som er en social kompetence til at spille hinanden gode.

Denne bog introducerer en ny tilgang til teamledelse, hvor fællesskabet og kulturen er i fokus. Det er et kursskifte i forhold til den udbredte tendens til individualisering. Læseren får en grundig og handlingsorienteret præsentation af teaming og originale bud på, hvordan vi skal forstå de menneskelige dynamikker i team, så vi kan skabe resultater og et godt arbejdsmiljø i vores komplekse organisationer.

Bogen indeholder ny teori, modeller, cases og 38 redskaber, som læseren kan bruge til at skabe teaming i typiske situationer i teamets hverdag. Den henvender sig til ledere af team på alle niveauer og til teamdeltagere, der påtager sig ansvar i teamets arbejdsproces. Og til alle, der er på udkig efter alternativer til de dominerende teamkoncepter. Til håndbogen hører hjemmesiden Teamingbogen.dk, hvor man hente bogens modeller og materiale til mange af redskaberne.