E-bøger

Udførelse af bærende konstruktioner e-bog

Denne standard fastsætter regler for planlægning, udførelse og dokumentation af almen kontrol af udførelse iht. DS/EN 1990 DK NA, anneks B5. Standarden gælder for alle dele af udførelsesprocessen, uanset hvor udførelsen finder sted.

Udgiver: Dansk Standard
Udgivelsesår: 2019
Sider: 34

Tema
Bøger og forlag
555,-
693,75 inkl. moms

Denne standard fastsætter regler for planlægning, udførelse og dokumentation af almen kontrol af udførelse iht. DS/EN 1990 DK NA, anneks B5.
Standarden gælder for alle dele af udførelsesprocessen, uanset hvor udførelsen finder sted.
Standarden omfatter alene almen kontrol af betydning for de bærende konstruktioners sikkerhed og anvendelse.
For kontrol af udførelse af stilladser og midlertidige konstruktioner, herunder understøtninger, afstivninger og fastgørelser, henvises til specielle krav for disse, se DS 2427.
Standarden dækker alene planlægning, gennemførelse, dokumentation og opfølgning på kontrol af udførelsen. For dokumentation af selve udførelsen henvises til SBi-anvisning 271.
For fremstilling af konstruktionsdele med attesteringsniveau AVCP 1+, 1 og 2+ samt for tredjeparts overvågede fremstilling, gælder alene bestemmelserne for kontrol angivet i de relevante produktstandarder.

NOTE Attesteringsniveau AVCP, se byggevareforordningen, Europa-Parlamentets og rådets forordning (EU) Nr. 305/2011.
Fremgangsmåden for anvendelse af denne standard sammen med materialespecifikke udførelsesstandarder fremgår af Anneks A.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600