Udførelse af bygningsakustiske målinger e-bog (1)
Bøger og forlag

Udførelse af bygningsakustiske målinger e-bog

SBi-anvisning 217 definerer og beskriver udførelse af disse bygningsakustiske målinger i relation til bygningsreglementet.

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Udgivelsesår: 2008
Sider: 24
udgave: 2. udgave 2017
Forfattere: Dan Hoffmeyer, Henrik S. Olesen, Birgit Rasmussen

Varenummer: sbian217e

Tema
E-bog
90,-
112,50 inkl. moms

Bygningsreglement 2015 indeholder krav til det akustiske indeklima i bygninger, og kommunerne kan i byggetilladelser stille krav om, at der foretages dokumentationsmålinger i den færdige bygning.
SBi-anvisning 217 definerer og beskriver udførelse af disse bygningsakustiske målinger i relation til bygningsreglementet.

Anvisningen omfatter målinger af luftlydisolation, trinlydniveau, efterklangstid og støj fra installationer i bygninger samt måling og beregning af trafikstøj indendørs fra veje og jernbaner.

Anvisning 217, Udførelse af bygningsakustiske målinger, er en opdatering af den første udgave fra 2008. Den nye udgave er ajourført med vejledning knyttet til blandt andet de nye standarder med feltmålemetoder for lydisolation.

Anvisningen henvender sig primært til personer og firmaer, der udfører bygningsakustiske målinger. Den vil også være et vigtigt redskab for rådgivere, udførende og leverandører i forbindelse med projektering af bygninger og for kommunerne i forbindelse med byggesagsbehandling.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600