Tornr031 2
Bøger og forlag

Varmeisolering e-bog

Denne TOR-anvisning 31 knytter sig til Bygningsreglement 2015 BR15 og afløser en tidligere udgave fra marts 2011, som knyttede sig til Bygningsreglement 2010 BR10. I BR15 er der i forhold til BR10 generelt sket en skærpelse af isoleringskravene dog med en enkelt vigtig undtagelse, som er krav til tagisolering i forbindelse med ændret anvendelse.

Udgiver: Tagpapbranchens Oplysningsråd
Udgivelsesår: 2017
Sider: 47
udgave: 2. udgave 2017

Tema
E-bøger
180,-
225,- inkl. moms

Denne TOR-anvisning 31 knytter sig til Bygningsreglement 2015 BR15 og afløser en tidligere udgave fra marts 2011, som knyttede sig til Bygningsreglement 2010 BR10.
I BR15 er der i forhold til BR10 generelt sket en skærpelse af isoleringskravene dog med en enkelt vigtig undtagelse, som er krav til tagisolering i forbindelse med ændret anvendelse.

Her er der sket en beskeden lempelse, som medfører, at krav nu bliver de samme som krav til tagisolering i forbindelse med ombygning og andre foranstaltninger.
Som i tidligere bygningsreglementer er isoleringskrav til tag- og loftkonstruktioner primært baseret på krav om opfyldelse af en energiramme for hele bygningen suppleret med et krav om en maksimal
U-værdi, et maksimalt linjetab ved indbygning af tag-/loftvinduer samt et maksimalt transmissionstab pr. m2 klimaskærm (ekskl. døre og vinduer). Beregninger baseret på energirammen for nye bygninger kan også gennemføres i forbindelse med ændret anvendelse, tilbygninger samt ombygning og andre forandringer.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600