Ventilationstekniske målinger  e-bog (1)
Bøger og forlag

Ventilationstekniske målinger e-bog

I denne anvisning behandles en række af de feltmæssige målinger, det er nødvendigt at udføre. Det drejer sig dels om målinger på selve anlægget. dels om målinger af den del af indeklimaet, der er resultatet af anlæggets funktion. Anvis¬ningen er baseret på erfaringer fra de undersøgelser, der er udført af BIM.

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Udgivelsesår: 1976
sider: 95
Forfatter: Erik Christophersen

Tema
E-bøger
100,-
125,- inkl. moms

Kravene til ventilationsanlæg og deres funktion er blevet skærpet i de senere år og herved øges også kravene til indregulering, afprøvning og drift af anlæggene. SBI har i flere år arbejdet med disse spørgsmål og har med Byggeriets Indeklima Målestation (BIM) indsamlet viden om hvordan måling og afprøvning kan udføres i praksis. Erfaringerne viser, at sådanne undersøgelser ofte volder problemer, og at de måletekniske forhold må overvejes allerede under projekteringen.

I denne anvisning behandles en række af de feltmæssige målinger, det er nødvendigt at udføre. Det drejer sig dels om målinger på selve anlægget. dels om målinger af den del af indeklimaet, der er resultatet af anlæggets funktion. Anvisningen er baseret på erfaringer fra de undersøgelser, der er udført af BIM.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600