Vindlast på bærende konstruktioner e -bog (1)
Bøger og forlag

Vindlast på bærende konstruktioner e -bog

De klimaforhold, som forårsager vindes opståen, den indflydelse terrænet har på vindens turbulens og vindens virkning på bygningskonstruktioner beskrives i den første del af denne anvisning. Vinden ...

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Udgivelsesår: 1989
Sider: 204
Forfatter: Claës Dyrbye, Svend Ole Hansen

Tema
E-bøger
178,80
223,50 inkl. moms

De klimaforhold, som forårsager vindes opståen, den indflydelse terrænet har på vindens turbulens og vindens virkning på bygningskonstruktioner beskrives i den første del af denne anvisning. Vindens virkning på slanke konstruktioner med lille dæmpning og lav egenfrekvens er anvisningens hovedemne, og det belyses nærmere ved eksempler.
Endvidere omtales brug af vindtunnelen som redskab til bestemmelse af vindlast på specielle konstruktioner og på bygninger med komplicerede omgivelser.

Læs venligst dette, før du bestiller din e-bog

Når du køber en e-bog i webshoppen, modtager du en mail med link til download af vieweren LockLizard. Vieweren kan hentes ned til nedenstående styresystemer. I samme mail modtager du også en licensfil, som giver dig adgang til at downloade og læse din e-bog. Licensfilen skal aktiveres, før du kan åbne din e-bog.

E-bogen kan læses med følgende styresystemer: WindowsMac OSiOSAndroid.

 

Digitale rettigheder

Din e-bog er en enkeltbrugerudgave, og kan kun åbnes på den enhed, hvor din licens er installeret. Har du installeret din e-bog på en PC eller Mac, har e-bogen følgende rettigheder:

  • Dokumentet bliver vandmærket med navn og firmanavn
  • Du kan udskrive én gang, så sørg for, at printeren er tændt og fungerer korrekt, inden du udskriver
  • Du kan udskrive i farver og duplex
  • Du kan ikke kopiere tekst og billeder fra e-bogen
  • E-bogen har ingen udløbsdato
  • Har du installeret din e-bog på en tablet eller smartphone, skal du være opmærksom på, at LockLizard-vieweren ikke understøtter print
  • Du kan få flyttet din licens fra en enhed til en anden. Kontakt vores support på support@molio.dk eller 7012 0600