Kurser

Få de faglige kompetencer til at styrke din karriere i byggeriet

Styrk din professionelle profil med uafhængige kurser og uddannelser til alle led i bygge- og anlægsbranchen – uanset om din rolle er som bygherre, rådgivende, projekterende, udførende, producent eller leverandør.

Alle undervisere er erfarne specialister, der til daglig arbejder professionelt og praksisnært i branchen, og som besidder den nyeste viden samt fremragende formidlingskompetencer.

Find det rigtige kursus for dig

Find kurser, uddannelser og konferencer/kongresser

Teams Collab 1 2000X1125

Firmakurser

Har jeres virksomhed behov for at opkvalificere flere medarbejdere? 

Så har I mulighed for at give jeres medarbejdere et kompetenceløft med et kursusforløb, som er skræddersyet til jeres behov, udfordringer og ønske om lokation. 

Kontakt os for en uforpligtende snak eller et tilbud
Mail:  kurser@molio.dk
Tlf.:    7012 0600 

Ring til os
Arkitekt Computer Desk 3 2000X1335

Kursusstøtte

Er du berettiget til at få støtte til eller rabat på dit kursus?

Her kan du se, hvilke muligheder du har for at få støtte til dit næste kursus, enten igennem kompetencefonde, byggeriets foreninger og faglige organisationer eller puljer såsom SMV:Grønne Kompetencer.

Der er også mulighed for at opnå en besparelse, hvis flere af dine kollegaer deltager på det samme kursus.

Se om du kan få støtte
Gurli Og Dorte Kundeservice 1000X563
Kontakt

Er du i tvivl om, hvilket kursus du skal vælge?

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der er det rigtige for dig? Eller har du spørgsmål til kursets indhold eller praktiske detaljer?  

Vores kursuskoordinatorer Dorte Persson og Gurli Andresen er klar til at hjælpe dig videre, så du kan tage det næste skridt til at styrke dine kompetencer. 

Du kan kontakte os her
Mail:  kurser@molio.dk
Tlf.:    7012 0600 

Vi svarer telefonen mandag – fredag kl. 9.00 - 15.00. 

Få nyt om relevante kurser og uddannelser i din indbakke

 

Du kan til enhver tid afmelde dig, hvis du ikke længere vil modtage flere mails fra os.

FAQ

FAQ – Oftest stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål, som vores kursusdeltagere oftest stiller os. Hvis du ikke kan finde svar her, er du velkommen til at skrive til os på kurser@molio.dk    

Ja, kontakt os på kurser@molio.dk eller ring på tlf. 7012 0600. Så kan vi notere dig på venteliste. Husk at oplyse dato og lokation for det kursus, du ønsker. 

Skulle det ske, at et kursus ikke gennemføres, eller opstartdatoen ændres, vil du få besked ca. 4 uger før start.

Du får yderligere information om kurset samt kursusmateriale cirka 1 uge før start.

Du kan som erhvervskunde selv vælge, om du vil have en faktura tilsendt eller betale med kreditkort. Hvis du er privatkunde, kan du kun betale med kreditkort. Fakturaer fremsendes ca. 4 uger før dit kursus starter.

Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en kollega. Du skal blot give os besked på kurser@molio.dk. 

Afmelding kan ske vederlagsfrit indtil fire uger før kursets afholdelse. Ved senere afmelding opkræves 50% af prisen; dog 100% hvis afmelding sker senere end to uger før kursets afholdelse. 

Afmelding skal altid ske skriftligt på mail til kurser@molio.dk. 

Afmelding til et kursus kan ske vederlagsfrit indtil fire uger før kursets afholdelse. Ved senere afmelding opkræves 50% af prisen; dog 100% hvis afmelding sker senere end to uger før kursets afholdelse. 

Afmelding skal altid ske skriftligt på mail til kurser@molio.dk

Der er flere muligheder for at få støtte til dit næste kursus eller uddannelse, enten igennem regionale, kommunale eller statslige kompetencefonde, igennem byggeriets foreninger og faglige organisationer eller puljer såsom SMV:Grønne Kompetencer.

Der er også mulighed for at opnå en besparelse, hvis I er fire kollegaer, der deltager på det samme kursus.

Du kan læse mere her