Kurser

Styrk dine kompetencer - og dit CV

Bliv opdateret med ny viden og relevante kompetencer på vores byggefaglige kurser, uddannelser eller konferencer. Alt er udviklet i samarbejde med erfarne branchefolk, vidensinstitutioner og organisationer - og oplægsholderne er praktikere og eksperter med stærke formidlingsevner.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail kurser@molio.dk eller tlf. 7012 0600.

Se alle vores kurser

Ny viden er den vigtigste investering - i dig selv og din virksomheds fremtid

Få indarbejdet ny viden, du kan bruge i din hverdag - uanset, om din faglighed i byggeriet er som projekterende, udførende eller andet. Gør det sammen med fagkollegaer fra hele bredden af branchens værdikæde og få samtidig et stærkere netværk.

Molio udbyder minimum 300 kursusdage årligt og dygtiggør cirka 5.000 kursister hvert år, hvorfor vi er en af branchens førende udbydere af kurser, uddannelser og konferencer. 

Kurser Faglige Ambitioner

Faglige ambitioner

Molio's kurser, konferencer og uddannelser er til dig, der ønsker fagligt stærke undervisere og derigennem de optimale muligheder for at dygtiggøre dig. Hos os får du derfor altid:

 • Den nyeste og vigtigste viden, så du forbliver konkurrencedygtig i netop dit fag
 • Håndplukkede undervisere, som har både fagligheden og formidlingsevnen i orden
 • Værktøjer med dig hjem, som du kan bruge i praksis
 • Inspiration og netværk i form af andre seriøse kursister med lignende ansvarsområder og udfordringer.
Arkitektur Exterior 14 2000X1333

Bæredygtige ambitioner

Vi gør os umage for at agere bæredygtigt, når vi afholder kurser, konferencer og uddannelser. Derfor er vi optagede af at:

 • Sørge for forplejning med fokus på det økologiske, lokale og sæsonbetonede.
 • Sørge for, at det altid er muligt at vælge vegetariske eller veganske løsninger.
 • Have alle procedurer digitaliserede for at undgå unødigt forbrug af papir, energi og printfarver ved tilmelding, i administrationen og ved evaluering fx. Af samme årsag er undervisningsmaterialet digitalt 
 • Vælge kursussteder, der aktivt har truffet bæredygtige valg:
  • HUSET i Middelfart har fx en 'Green key', der handler om at sænke forbrug, mindske madspild, samt bronze i det økologiske spisemærke.
  • Sinatur er B Corp-certificeret og har Verdensmål-målsætninger.
  • Fjelsted skov hotel er REFOOD certificeret, og arbejder for at mindske madspild, sænke forbrug, plante blomster for biodiversitet og andet i deres Green Key.
  • Scandic er en Svanemærket hotelkæde, der arbejder for at mindske madspild, samt har bronze i det økologiske spisemærke.
  • World Trade Center Ballerup er Green Key certificeret og arbejder fx med biodiversitet, solcelleanlæg til dækning af strømforbrug, samt ressourceforbrug.
Cirkulaert Byggeri Kan Blive En God Forretning

Cirkulær sjæl

Molio er en cirkulær organisation; vi er skabt af byggeriets parter, og vi er til for byggebranchen som helhed.

Vi indsamler, udvikler, transformerer og formidler viden til branchen for at øge byggeriets konkurrencekraft og bæredygtighed.

Overskud fra Molios aktiviteter geninvesteres i udvikling af værktøjer og viden som kommer branchen til gode.

Praktiske Informationer

Praktiske informationer

Har du allerede har tilmeldt dig et kursus eller en uddannelse, er der en række praktiske informationer om fx tilmelding, kursusmaterialer og kontaktoplysninger, som er nyttige for dig at vide.

 

De praktiske informationer kan du finde her