Bsnc 1600X900
Kurser

buildingSMART Danmark Konference

Med fokus på openBIM og digitalt samarbejde både nationalt og internationalt, vil programmet give deltagerne værdifuld viden og indsigt i implementering og udvikling af openBIM.

Tema
Digitale arbejdsmetoder
2.450,-
3.062,50 inkl. moms

Early Bird til og med 30. juni 2023

 • Beskrivelse
 • Program
 • Oplægsholdere
 • Praktisk

Så er det tid til buildingSMART Danmark Konferencen den 11. oktober 2023, som afholdes hos Molio i Huset i Middelfart fra kl. 12.00-18.30.

Med fokus på openBIM og digitalt samarbejde både nationalt og internationalt, vil programmet give deltagerne værdifuld viden og indsigt i implementering og udvikling af openBIM.

Vi ser frem til at have Clive Billiald, CEO i buildingSMART International, til at præsentere "Mission and Vision of buildingSMART". Jacob Hein Hermansen fra entreprenørvirksomheden Per Aarsleff A/S vil præsentere en dansk praksis med openBIM. Vejdirektoratet vil komme med ord på logikken bag at formation Delivery Specification (IDS) effektivt kan stille relevante krav og bidrage til, at byg- og driftsorganisationer kan få endnu mere ud af de digitale samarbejder og informationsleverancer på bygge- og anlægsprojekter.

De igangværende danske initiativer og indsatser i forhold til implementering og anvendelse af openBIM i Danmark, vil blive præsenteret af blandt andet Søren Hauge Krabbe fra Vejdirektoratet, Sofie Grubb Turley, fra Molt Wengel.

Tomi Henttinen, GRAVICON, fra Finland vil tale om den kommende anvendelse af IFC som en obligatorisk dele af byggesagsbehandling og meget mere fra januar 2025 i Finland. Du vil også høre flere internationale indlæg om værdien af implementering af openBIM i forhold til eksisterende bygninger og anlæg. For eksempel Dr. Adrian Wildenauer, Head of BIM Standardisation and industry activities hos Swiss Federal Railways SBB AG fortæller om deres kommende krav om IFC4.3,

Selvom vi har et fyldt program, vil der stadig være tid til at netværke. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en spændende og informativ dag. Tilmeld dig nu!

buildingSMART Danmark Konferencen den 11. oktober 2023 er lagt således at du med fordel kan købe deltagelse i denne konference og Molio Konferencen den 12. oktober samme sted.

Dertil kommer at det også er muligt at tilmelde sig buildingSMART Danmarks aftensarrangement den 11. oktober kl. 18.30 med middag, og efterfølgende netværke med flere af talerne fra dagens konference og buildingSMART Danmark partnerne, Banedanmark, Bravida Danmark, Metroselskabet, Molt Wengel, NTI, Sund & Bælt, Vejdirektoratet.

buildingSMART Danmark Konferencen den 11. oktober 2023 vil både have en faglig dybde og forretningsmæssig relevans for IKT-ledere og forretningsudviklere hos projekterende, udførende, samt byg- og driftsorganisationer.

Se program

 • Digitaliseringschef Ole Berard, buldingSMART Danmark
 • CEO Clive Billiald
 • Jacob Hein Hermansen, Per Aarsleff A/S
 • Søren Hauge Krabbe, Vejdirektoratet
 • Tórđur Áki Jacobæus, buldingSMART Danmark
 • Peter Bo Olsen, buildingSMART Danmark
 • Sofie Grubb Turley, Advokat / Attorney-at-law, Molt Wengel 
 • Dr. Adrian Wildenauer, Head of BIM Standardisation and industry activities at Swiss Federal Railways SBB AG
 • Tomi Henttinen, Gravicon

Hvis du deltager på buildingSMART konferencen, får du 25 % på din deltagelse på Molio Konferencen læs mere her.

Hvis du ønsker at deltage i middagen med bSDK partnerne og keynote-talerne og netværk efter buildingSMART dagen, skal du tilmelde dig det seperat. Skriv blot i kommentaren ved tilmelding.

Pris for 3 retters middag + 2 genstande + overnatning fra 11. - 12. oktober 2023 koster kr. 1.500 ekskl. moms.