Få redskaberne til at håndtere byggeteknikken

Kurser i byggeteknik

Byggeteknik omfatter alle byggefaglige discipliner som relaterer sig til byggeriets tekniske og fysiske udførelse. Molio har udviklet en lang række kurser om byggeteknik. De sikrer dig, den nyeste viden om teknikker og metoder inden for dit fagområde. Her kan du se alle kurser om byggeteknik.

Bliv opdateret på kompetenceudvikling i byggeriet

Opdatér din viden om byggeteknik

I takt med at der udvikles nye og smartere produkter og teknikker inden for byggeteknik, har man som professionel i byggebranchen løbende behov for at opdatere sin viden. Det skal man gøre for hele tiden at holde sig up to date med teknikker og metoder, men også for at få faglig inspiration af andre.

Her kan du se alle vores kurser om byggeteknik.

Produkttype
Emner

Produkter

Seneste viden inden for byggeteknik

Molio Kurser har siden 1956 efteruddannet den danske byggebranche, og har på den måde været en aktiv medspiller i byggeriets udvikling til hvor vi er i dag. Sammen med mere end 200 håndplukkede fagspecialister - også inden for byggeteknik - har vi som mål at levere seneste viden, så vi hele tiden kan bygge klogere, bedre og smartere inden for de økonomiske rammer der sættes for et byggeri. Dette gælder også inden for byggeteknik.

Populære konferencer om byggeteknik

Inden for fagområdet byggeteknik udbyder vi de populære konferencer TRÆdagen, Facadedagen, Branddagen og Tagdagen. Og vores kurser spænder over emner som Indregulering af ventilationsanlæg, Tagkonstruktion, Bevaringsværdige bygninger, Commissioning og performancetest og mange flere. Skulle du ikke finde det, du søger inden for byggeteknik, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan være mange andre har samme ønske og vi er altid i dialog med branchen om nye kursusemner og -titler.