Molio Community 1600X900
Molio Community

Webinarer i Molio Community

Her på siden kan du se eller gense webinarer, der er afholdt i netværket Molio Community.

Ny IKT brugerflade, ISO-19650, ByggeGPT og AI til fremskrivning af priser

Afholdt: 16. april 2024
Varighed: 50 minutter

Kort beskrivelse: Webinaret giver en introduktion til Molios nye IKT brugerflade, Molios arbejde med AI i udviklingen af en ByggeGPT og til fremskrivning af priser baseret på Prisdata samt en status på tilpasningen af IKT-specifikationen til også at kunne benyttes på anlægsprojekter.

Beskrivelsesværktøjet 2.0, LCAcollect og Materialepas for genbrugte materialer

Afholdt: 7. september 2023
Varighed: 55 minutter

Kort beskrivelse: Webinaret giver en status på Beskrivelsesværktøjet 2.0, LCAcollect og LCAcollect community. Derudover får du en gennemgang af Materialepas for genbrugte materialer og en annoncering af workshops i ConTech Lab.

Leverancespecifikationerne og buildingSMART Summit

Afholdt: 1. juni 2023
Varighed: 37. minutter

Kort beskrivelse:  Webinaret giver en gennemgang af Leverancespecifikationerne og buildingSMART International Standards Summit – Rome 2023. 

LCAcollect, LCA kravstillelse og opfyldelse, ConTech pionerprojekter og fremtidige events

 

Afholdt: 23. marts 2023
Varighed: 1 time

Kort beskrivelse: Webinaret giver en demonstration af LCAcollect, en eksempel samling i LCA kravstillelse og opfyldelse, en præsentation af ConTech Labs pionerprojekter og et overblik over fremtidige events. 

ISO19650, LeksiCON, LCA i prisdata og resourcer og OpenBIM på byggepladsen

Afholdt: 26. januar 2023
Varighed: 1 time

Kort beskrivelse: Webinaret giver en præsentation af et par af de projekter der arbejdes på i IKT-værktøjer, en status på LeksiCONs API, en præsentation af koblingen mellem Egenskaber og Prisdata samt en præsentation af ressourcer og OpenBIM på byggepladsen. 

LCA dokumentationsværktøj

Afholdt: 27. oktober 2022
Varighed: 1 time

Kort beskrivelse: Webinaret giver en status på branchens fælles LCA dokumentationsværktøj, hvor du blandt andet kan høre mere om tilpasningen af værktøjet til branchen, om hvordan du kan involvere dig i udviklingen samt se en kort gennemgang af Cowis LCA platform. 

Beskrivelsesværktøjet 2.0, Bæredygtighed, A115 Tekniske Installationer, Egenskaber og Pionerprojekter i ConTech Lab

 

Afholdt: 8. september 2022
Varighed: 1 time

Kort beskrivelse: Webinaret giver en status på Beskrivelsesværktøjet 2.0 og bæredygtighed i forhold til digitale værktøjer, en introduktion til A115 Tekniske Installationer, et indblik i Molios nye produkt for standardiserede egenskaber og en præsentation til ConTech Labs pionerprojekt. 

Bæredygtighed i Molios digitale værktøjer

Afholdt: 19. maj 2022
Varighed: 1 time

Kort beskrivelse: Webinaret handler om, hvordan bæredygtighed indgår i Molios digitale værktøjer og aktiviteter i ConTech Lab. Webinaret starter med en paneldebat mellem Bo Riisbjerg Thomsen og Steffen Petersen, Aarhus Universitet.

IKT-værktøjer, Egenskabsdata i dansk kontekst, Beskrivelsesværktøjet 2.0, bS og CTL  

Afholdt: 24. marts 2022
Varighed: 1 time

Kort beskrivelse: Webinaret giver en kort status på de kommende publikationer i IKT-værktøjerne, Egenskabsprojektet og den danske kontekst, status på Beskrivelsesværktøjet 2.0, aktiviteter i building SMART Danmark og nye pionérprojekter i ConTech Lab.

Byggedata, international standardisering

Afholdt: 20. januar 2022
Varighed: 1 time

Kort beskrivelse: Webinaret omhandler blandt andet Byggedata, international standardisering og hvad der rører sig i ConTech Lab.

Standardiserede egenskabsdata, nye IKT-værktøjer

Afholdt: 21. oktober 2021
Varighed: 1 time

Kort beskrivelse: Webinaret omhandler blandt andet standardiserede egenskabsdata, nye IKT-værktøjer og ikke mindst hvad der rører sig i buildingSMART Danmark og ConTech Lab.

Tilmeld dig netværket

Tilmeld dig netværket og modtag løbende information om webinarer, events og ny viden i Molio Community. Samtidig vil du blive inviteret til at bidrage og deltage til udviklingen af Molios fælles værktøjer, paradigmer og guides for branchens virksomheder inden for de områder, som du angiver, at du er interesseret i.
TILMELD dig Molio Community her.