IKT

Kom på masterclass i IKT

Hvis du arbejder med IKT og har et abonnement på Aftale og kommunikation eller CAD og bygningsmodel, så kan du deltage i en række gratis masterclasses, som sikrer en bedre anvendelse af branchens centrale IKT-værktøjer og publikationer.

Det er i alles interesse at brugere af Molios IKT-værktøjer får den bedst mulige adgang til at anvende de mange, centrale publikationer, der er en del af et abonnement på henholdsvis Aftale og kommunikation eller CAD og bygningsmodel. Derfor tilbyder Molio i samarbejde med forskellige specialister i branchen en perlerække IKT-masterclasses, som skal sikre, at brugerne anvender IKT-værktøjer og publikationer optimalt.

Alle masterclasses er gratis for abonnenter på Aftale & Kommunikation og CAD & Bygningsmodel.

- Vores fornemste opgave er at støtte IKT-samarbejdet, og det gør vi bl.a. ved at gøre brugerne til specialister i anvendelsen af IKT-værktøjerne, siger produktchef for IKT-værktøjerne Allan Schiøtz.

People

Bliv fortrolig med centrale værktøjer

Alle IKT-masterclasses tager udgangspunkt i nogle af de mest benyttede publikationer i Aftale og kommunikationer og i CAD og bygningsmodel. 

Alle masterclasses bliver optaget og udgivet på molio.anvisninger.dk, så du som abonnent til hver en tid kan finde dem der. 

Efterårets IKT-masterclasses

Præsentation af  A104 Informationshåndtering

Bliv klogere på den opdaterede version af A104 Informationshåndtering (tidligere Dokumenthåndtering) og hør om de ting, der er lavet om samt om baggrunden herfor. 

Publikation: Informationshåndtering (A104)
Oplægsholder: Allan Schiøtz 

Hvornår: onsdag d. 24. august kl. 14.00-15.00

TILMELD (for abonnenter)

Projektering med bygningsmodeller

På denne IKT-masterclass får du en gennemgang af projektering ved brug af bygningsmodeller og herunder hvordan du mere effektivt anvender Revit.
Publikation: Guide om BIM-objekter, Opdeling af bygningsmodeller (C315) og Opdeling af bygningsmodeller vurderingsark (C315a)
Oplægsholder: Maja Smed Kristensen

Hvornår: onsdag d. 28. september kl. 13.30-15.00

TILMELD (for abonnenter)

Udfyldning af IKT-specifikation og IKT-procesmanual

Bliv klogere på udfyldning af IKT-specifikation, IKT-procesmanual og få gennemgået opmærksomhedspunkter ift. mindre projekter og den dertilhørende drift og proces
Publikation: Anvisning IKT-specifikationer (A102), Paradigme for IKT-specifikationer (A102-a) og Bygningsdelsspecifikationerne
Oplægsholder: Henrik Tuxen Lyck

Hvornår: 26. oktober 2022 kl. 13.30 - 15.00

Tilmeld (for abonnenter)

Opdatering af Konsistens- og kollisionskontrol 

Få en grundig opdatering af opmærksomhedspunkter og praksis ifm. konsistens og kollisionskontrol.

Publikation: Konsistens- og Kollisionskontrol (C402)
Oplægsholder: Simon Arnbjerg

Hvornår: 30. november 2022 kl. 13.30 - 15.00

Tilmeld (for abonnenter)