Molio Konferencen 2022

Det digitale samarbejde skal styrkes

Et stærkt digitalt samarbejde er hovedtemaet på årets Molio Konference, som afholdes den 17. november 2022 i HUSET Middelfart. Målet med konferencen er at give dig og din virksomhed viden, erfaringer, inspiration og konkrete værktøjer til dette arbejde.
People

Byggebranchen udvikler sig hastigt og det samme gør både lovgivningen og de konkrete løsninger, metoder, standarder, data og værktøjer, som branchen benytter. På Molio Konferencen får du præsenteret nye udviklingstiltag med, om og for branchen. Både gennem igangværende projekter og digitale brancheværktøjer, som er udviklet på tværs af byggeriets værdikæde og som er med til at styrke samarbejdet i processerne:  

Se programmet her

Fire spor at vælge mellem 

Programmet for dagen er opdelt i fire forskellig spor, som man kan mixe, som man vil:

- Du kan gå ind på det spor, der retter blikket frem og ud og høre om fordelene ved IFC for anlægsbranchen og OpenBIM eller om minimering af ressourceforbrug på byggepladser.
- Du kan også besøge et andet spor og høre om bæredygtighed i digitale værktøjer og om, hvordan ISO 19650 skaber sammenhæng og værdi – og hvordan Molios værktøjer håndterer dette.
- På det tredje spor kan du bl.a. høre om det meget ambitiøse egenskabsdata-projekt og om fordele og erfaringer med Beskrivelsesværktøjet 2.0, hvor alle de centrale beskrivelser nu er klar og hvor der er sket en hel masse nyt for at styrke det tværfaglige samarbejde, siger Lars Tangaa-Andersen, projektleder i Molio.

For at brede perspektivet endnu mere ud er der også indlagt en "softwaretime" på tværs af konferenceprogrammets fire spor OG et fjerde software-spor. Her præsenterer softwareleverandører gennem cases deres programmer og løsninger og giver ny inspiration til optimering af processerne både i den enkelte virksomhed og i branchen som helhed.

Tilmeld dig Molio Konferencen her.