Digital vedligehold

Eseebase bruger Molio Prisdata til langsigtede digitale vedligeholdelsesplaner til den almene boligsektor

Eseebase arbejder med højt detaljerede, langsigtede digitale vedligeholdelsesplaner til den almene boligsektor, hvor de takket være integration med Molio Prisdata kan levere samlede prisoverslag for større ejendomsporteføljer.
People

Eseebase bruger Molio Prisdata til langsigtede digitale vedligeholdelsesplaner til den almene boligsektor. Danske Eseebase har specialiseret sig i indsamle og skabe struktur over bygningsdata, der giver driftsherrer overblik over alle deres ejendomme.

Med udgangspunkt i integration med Molio Prisdata kan selvsamme system udarbejde detaljerede vedligeholdelsesplaner med budgetter for renovering af alt fra en enkelt bygningsdel til hele porteføljen i et boligselskab.

– Vi laver en vedligeholdelsesplan – eseePLAN –, som er baseret på fakta om de eksisterende bygningsdele. Det giver mulighed for at bygge videre på planerne i en ensartet systematisk struktur. Når aktiviteterne løbende dokumenteret, fastholdes viden og dokumentation om hvad der faktisk er planlagt, også hvis en nøgleperson skifter job, siger Casper Magnussen, salgs- og produktchef i Eseebase.

Systemet er opsat, så driftsherre kan navigere mellem de forskellige ejendomme udformet i Revit-modeller, der er parret med stamdata for hver enkelt bygningsdel, herunder forventet levetid.

Molio Prisdata giver kunder hos eseebase det fulde overblik over omkostninger ved vedligehold af ejendomme og gør dem i stand til at træffe langsigtede datadrevne beslutninger for vedligehold af større ejendomsporteføljer.

Langsigtede prisoverslag

Driftsherren kan til enhver tid danne sig overblik for den forventede levetid på enkelte bygningsdele, og kan samtidig se prisoverslag for vedligehold eller udskiftning, på flere bygninger eller sågar hele driftsherrens ejendomsportefølje.

Da data fra Molio Prisdata tager højde for mængderabat på større ensartede projekter, kan eseebase give driftsherre mulighed for at udarbejde sine vedligeholdelsesplaner med stor indsigt i, hvad der kan bedst svarer sig økonomisk på kort og langt sigt.

– Med vores datatræk fra Molio Prisdata, som er branchens stærkeste værktøj til priskalkulation, bliver overslag på løbende vedligehold ikke længere bedste mands bedste gæt, men reelt fagligt underbygget, siger Casper Magnussen.

Digitalisering 1600 X 725 Px (1)

Om eseebase

Eseebase laver systemer til bygningsdigitalisering, virksomhedens mål at gøre bygninger levende med digitale løsninger, som gør det lettere, billigere og mere overskueligt at håndtere drift og vedligehold.

eseebase har digitaliseret over 220.000 boliger på deres platform og har almene boligselskaber som den største kundegruppe.

Virksomheden har 150 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Bangladesh og Indien.

Desktop Priskalk (1)

Om Molio Prisdata

Molio Prisdata er den bredest dækkende prisdatabase til bygge- og anlægsbranchen – udviklet igennem snart 50 år. Molio Prisdata er en omfattende database over bygningsdels- og fagdelspriser, der kan bruges til at udarbejde realistiske budgetter.

Priserne er indsamlet af en faglig redaktion uafhængigt af kommercielle interesser. Derfor giver de et realistisk billede af omkostningerne til byggeprojektet baseret på markedets faktiske, aktuelle priser.