IKT-værktøjerne

Molio-webinarer skal forbedre IKT-samarbejde i byggeriet

Bedre brug af IKT-værktøjer åbner for mere effektivt samarbejde. Derfor har Molio søsat en række webinarer, som skal sikre bedre anvendelse af centrale IKT-værktøjer. Webinarerne er gratis for abonnenter af abonnementerne Aftale & Kommunikation og CAD & Bygningsmodel.
People

Tæt og effektivt samarbejde er en af forudsætningerne for succesfulde byggeriprojekter. Så simpelt er det, mener Allan Schiøtz, som er produktchef for IKT-værktøjer hos Molio. Ifølge Allan Schiøtz er der meget at hente ved at kende IKT-værktøjerne lidt bedre:

- Vores fornemste opgave er at støtte IKT samarbejdet, og det kan vi bl.a. ved at gøre brugerne til specialister i anvendelsen af IKT-værktøjerne, siger produktchefen.

Bliv fortrolig med centrale værktøjer

Webinarrækken tager udgangspunkt i nogle af de mest benyttede værktøjer i Aftale & Kommunikation og CAD & Bygningsmodel abonnementerne. De første to webinarer, som blev afholdt i hhv. november og december, handlede om brugen af Molio måleregler (A310) og om anvendelig og ensartet IFC-eksport og -import. Næste webinar, som afholdes d. 2. februar, handler om IKT-samarbejde.

Er du abonnent og vil du optimere din brug af IKT-værktøjerne? Så tilmeld dig et af vores gratis webinarer eller gense tidligere webinarer her.

De næste webinarer

2. februar - Det gode IKT-samarbejde med det rigtige hold v/ Jette Stolberg, NIRAS
23. marts – Indsamling af den rigtige data til drift v/ Tore Hvidegaard, 3dbyggeri
27. april – Udfyldning af IKT-specifikation og IKT-procesmanual v/ Henrik Tuxen Lyck, Københavns Universitet
25. maj – IFC og aftalegrundlaget v/ Nicklas Østergaard, PLH Arkitekter

NB. der tilføjes løbende webinarer til rækken