Nyt værktøj skal lette arbejde for hele branchen

Molio BR18 skal gøre det lettere og hurtigere at søge og finde svar i Bygningsreglementet.

Molio BR18 skal gøre det lettere og hurtigere at søge og finde svar i Bygningsreglementet.

People

I byggebranchen er det væsentligt at være opdateret på Bygningsreglementet. Det er ofte tidskrævende at skabe sig et overblik i en travl hverdag. Molio BR18 giver dig en overskuelig og brugervenlig platform, hvor du let og hurtigt kan fremsøge relevant og aktuelt information. I Molio BR18 er hele BR18, BR18 Vejledninger og BR18 Vejledninger om Brand samlet og indekseret i ét digitalt produkt.

Fra adskillige ringbind til et digitalt produkt

Typisk udsender Molio over 2.500 sider i ringbind til hver kunde samt tillæg og erstatningssider, når der er opdateringer. De adskillige hyldemeter, som ringbindene fylder, frigøres nu ved at alt indhold gøres tilgængelig på den online platform, som kan tilgås på computeren, såvel som på mobil-enheder. At det samtidig er bæredygtigt, fordi der printes væsentligt mindre papir end tidligere, er en stor bonus.

Man har hos Molio en forhåbning om, at produktet kan mærkes på bundlinje.

- Det glæder mig, at vi nu kan tilbyde Molio BR18, som et skræddersyet produkt til mindre virksomheder og det er min forventning, at vi med Molio BR18 kan spare de små aktører for en betragtelig mængde tid og dermed også penge, udtaler Per Holtveg, som er produktchef for Byggedata hos Molio.

Molio BR18 blev lanceret d. 31. marts.

Læs mere om Molio BR18 her.