Kalkulation

Molio Prisdata lancerer ny web-løsning til kalkulationer

Find byggeriets priser og foretag, gem og genbrug overslagskalkulationer i én og samme brugerflade. Molio har udviklet web-applikationen Priskalk, som er fuldt integreret med alle Molios prisdatabaser – og som også kan bruges på en Mac. Et stort tiltag, som giver helt nye muligheder til alle, der arbejder professionelt med priser og kalkulationer i byggeriet.
People

Nu lancerer Molio en ny web-applikation til kalkulation, Priskalk, hvor du både har direkte adgang til Molios prisdatabaser og mulighed for at foretage, gemme og genbruge dine kalkulationer. Det betyder, at du kan have det hele liggende ét sted, som også kan tilgås af dine kolleger.

Prøv 7 dages gratis demo her

Nye udviklingsmuligheder

Molios prisdatabaser har hidtil alene været tilgængelige via eksterne løsninger og samarbejdspartnere, men ifølge Bjarke Fjeldsted, udviklingschef i Molio, åbner Priskalk nu op for helt nye muligheder: 

- Det, at vi nu har vores egen platform, gør, at vi bedre selv kan styre den videre udvikling. Molio har stadig gode samarbejdspartnere, som tilbyder programmer inden for priskalkulation, men i modsætning til tidligere er det nu os selv, der vurderer og prioriterer udviklingsmulighederne. Det gør, at vi med Priskalk har en løsning, som løbende kan tilpasses vores kunders ønsker og behov, siger Bjarke Fjeldsted.

Den brede løsning til de lettere kalkulationer

Priskalk er den bredt henvendte kalkulationsløsning, som dækker de flestes behov, når der er tale om simple hverdagskalkulationer og tilbudsberegninger.

Priskalk giver en række helt nye fordele:

  • Du kan nu gemme dine kalkulationer. Det betyder, at du kan have alle dine kalkulationer samlet ét sted, og at du har nem adgang til at genbruge tidligere kalkulationer og dele dem med dine kolleger

  • Du kan tage højde for den geografiske forskel, der er på arbejdslønninger

  • Du arbejder i en nem og intuitiv brugerflade

  • Du kan foretage tværgående søgninger i alle Molios prisdatabaser – også dem, du ikke abonnerer på

  • Du kan bruge Priskalk på tablets. Det giver dig adgang til også at arbejde med dine kalkulationer, når du er på farten

  • Du får en løsning, som er fuldt kompatibelt med macOS.

Hvis du laver komplekse kalkulationer, kan du stadig have behov for et avanceret kalkulationsprogram. Og her kan vi anbefale Sigma Estimates' mere avancerede produkter. Find dem her.

- Vi er begejstrede over, at vi med Priskalk kan tilbyde vores Prisdata-brugere en god alt-i-én-løsning, der giver helt nye fordele. Vores målsætning er, at alle vores digitale værktøjer skal være yderst intuitive og brugervenlige, og med Priskalk har vi taget et stort skridt i den rigtige retning, siger Bjarke Fjeldsted.

Hvad er Molio Prisdata?

Molio indsamler, sorterer og indekserer byggeriets priser og distribuerer dem i syv forskellige prisdatabaser, som du kan abonnere på. På den måde sikrer du dig, at prisgrundlaget for dit udbud, tilbud eller overslag er opdaterede og realistiske.

Køb en af databaserne med Priskalk (Professionel) her

Læs mere om Molio Prisdata 

 

Artikler

Relevante artikler om priskalkulation