Folkemødet 2024

Udforsk fremtidens byggeri med Molio og ConTech Lab på Folkemødet 

Den 13. - 15. juni går det løs på Folkemødet på Bornholm. Molio og ConTech Lab er i år til stede som partner på det fælles område for byggeri og anlæg – ByggePladsen, som ligger ved Danchells anlæg, plads A22. Pladsen samler hele branchen og resten af Danmark til idéudveksling, netværk og dialog om hvordan fremtidens byggeri ser ud, og hvordan vi sammen kan rykke i en grønnere retning. 

Glæd dig til at være med til at udforske fremtidens byggeri på Folkemødet 2024. Molio og ConTech Lab er med bag et nyt, spændende fælleskoncept på Folkemødet, ByggePladsen.

People

Anført af STARK, Henning Larsen og DI Byggeri er vi med i alt 31 partnerorganisationer gået sammen om at skabe et dynamisk og innovativt miljø, der vil fungere som centrum for idéudveksling, bæredygtighed og store tanker. ByggePladsen består af fire arkitekttegnede scener, der samler branchens nøgleaktører og skaber grobund for meningsfulde samtaler og fremtidige initiativer:

”Vi er glade for at bakke op om initiativet og bidrage med indhold og aktiviteter inden for både digitalisering og bæredygtighed. Der er kommet mere fokus på behovet for samarbejde om den grønne omstilling over den seneste tid. I et større perspektiv afspejler ByggePladsen det fællesskab og samarbejde, som er nødvendigt for at vi kan få sat endnu mere tempo på”, siger Christina Hvid, CEO i Molio.

Fra den 13. -15. juni 2024 vil ByggePladsen på Folkemødet være vært for over 65 aktiviteter, udstillinger, debatter, receptioner og workshops om alt fra grøn omstilling og diversitet til uddannelse og fremtidens arbejdskraft.

Se det fulde program for ByggePladsen her

Og husk, at vi inviterer til Rejsegilde på ByggePladsen torsdag 13. juni 2024 kl. 19.00 – 22.00, hvor Molio og ConTech Lab byder på fadøl og hvidvin og Partnerkredsen står for gourmet hotdogs og band.
Det bliver en fest.

Overblik over Molio og ConTech Labs samlede aktiviteter

Under Folkemødet arrangerer og deltager vi i adskillige debatter og arrangementer, som du er inviteret til. Fra Molio og ConTech Lab kan du blandt andre møde Christina Hvid, adm. direktør i Molio og ConTech Lab og Ole Berard, digitaliseringschef i ConTech Lab. 

Få overblikket over Molio og ConTech Labs aktiviteter her

Vi se på Folkemødet 2024.