ConTech Lab

Webinar og paneldebat om digitalisering, teknologi og en bæredygtig bygge- og anlægsbranche

Mange taler om, at digitalisering er en forudsætning for et bæredygtigt og cirkulært byggeri. Men hvad betyder det egentlig? Vær med, når ConTech Lab inviterer nogle af bygge- og anlægsbranchens toneangivende aktører til debat om digitalisering, teknologi og bæredygtighed i byggeriet.

Deltag på ConTech Lab-webinar d. 3. marts kl. 10.00-11.10, hvor sløret løftes for indholdet i den nye rapport ”Digitalisering og ConTech som middel til en bæredygtig bygge- anlægsbranche”.

Tilmeld dig her.

People

Budskabet fra ConTech Lab er klart: Teknologierne er der, og de er klar til brug, men vejen frem beror bl.a. på, at branchen i fællesskab ser på, hvordan teknologierne kan bruges. Det kræver, at de digitale kompetencer løftes hos bæredygtighedseksperterne, og at bæredygtighedsniveauet hæves hos de digitale eksperter.

Et skarpt panel af byggeaktører

ConTech Lab har inviteret nogle af branchens toneangivende aktører i studiet for at give deres bud på, hvordan de allerede i dag anvender teknologi og digitale redskaber til at fremme bæredygtighed – og hvordan man kan løfte anvendelsen i hele i bygge- og anlægsbranchen.

Byggeriets løbende udvikling beror bl.a. på stærke aktører og det er præcist sådan et panel, der er samlet:

  • Ninette Mahler Alto, Teknisk direktør, Bæredygtighed, MT Højgaard
  • Mette Qvist, Direktør, Green Building Council Denmark
  • Jakob Strømann-Andersen, Partner, Head of Sustainability Engineering, Henning Larsen Architects A/S
  • Niels Varming, Chefkonsulent, Bolig- og Planstyrelsen

Detaljerne

Webinaret er gratis og åbent for alle.
Den 3. marts 2021 | Kl. 10.00-11.10
Tilmeld dig her.

Artikler