100 Contemporary Green Buildings
Bøger og forlag

100 Contemporary Green Buildings

696 sider med de bedste eksempler på grøn arkitektur. Dette imponerende bogværk i to store bind, ser både på velkendte arkitekter som Frank Gehry og Norman Foster så vel som unge, lovende talenter fra både Latinamerika, USA, Europa og Asien.

Udgiver: Taschen Verlag
Udgivelsesår: 2013
Sider: 696
Forfatter: Philip Jodidio

Varenummer: udl13034

Tema
Bog
229,-
286,25 inkl. moms

Der er 2 produkter tilbage på lageret

NY PRIS - FØR 329,- ex. moms. NU KUN 229,- ex. moms.

Dette imponerende bogværk i to store bind, viser de bedste eksempler på grønne projekter fra Taschens Architecture Now! serie - sammen med talrige nye, ikke tidligere publicerede projekter.

Velkendte arkitekter som Frank Gehry og Norman Foster præsenteres sammen med unge, lovende talenter fra Latinamerika, USA, Europa og Asien.

Det er ikke et teknisk orienteret værk, og indholdet er heller ikke udvalgt efter predefinerede katogorier. Begrebet "grøn" fortolkes her som det at være bevidst om det ansvar, man har ved at bygge og anvende moderne bygninger, og der er mange måder at udtrykke denne stigende bevidsthed på.
Nogle løsninger, der generelt kaldes "passive", er lige så gamle som arkitekturens historie, mens andre er født af den sidste nye og mest avancerede teknologi. Begge tilgange, og mange flere, er medtaget i denne banebrydende samling af 100 af verdens mest innovative og øko-venlige bygninger.

Teksten er sparsom, men illustrationsmaterialet er fremragende.