Befri samtalen
Bøger og forlag

Befri samtalen

- Grundbog i professionelle samtaler.
Befri samtalen handler om at kunne tage ansvar for konstruktion og liv i samtaler og holde blikket fast rettet mod det væsentlige: Samtalen som et meningsfuldt professionelt møde, der skal have effekt

Forfattere: Klaus Bakdal og Cecilie Cornett
Sider: 240
Udgivelsesår: 2014
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag

Varenummer: dbk14018

Tema
Bøger og forlag
239,20
299,- inkl. moms

- Grundbog i professionelle samtaler.

Befri samtalen tager den professionelle samtale alvorligt. Vi har brug for at se samtalen med nye øjne og befri den fra metoder og vaner, så den får slagkraft og gør os synlige og tydelige som professionelle.

Befri samtalen handler om at kunne tage ansvar for konstruktion og liv i samtaler og holde blikket fast rettet mod det væsentlige: Samtalen som et meningsfuldt professionelt møde, der skal have effekt. Det er en grundbog, der både kan læses som et samlet bud på en helt ny måde at tænke samtalepraksis på og som et opslagsværk med masser af muligheder for punktvise opslag til inspiration og passende forstyrrelser.

Befri samtalen er derfor til dig, der vil skabe virksomme og smidige professionelle samtaler som leder, konsulent, fagprofessionel, underviser, studerende, medarbejder uanset branche og sektor.