Bitz' og Holms grillrevolution
Bøger og forlag

Bitz' og Holms grillrevolution

Christian Bitz og Claus Holm er et brandvarmt team og viser igennem bogens mere end 80 opskrifter, hvordan et sandt festmåltid kan tilberedes på grillen - lige fra forret til dessert, om man er vegetar eller kødspiser. Claus Holm er mand for velsmagen og de gode råvarer, mens Christian Bitz holder øje med, at kalorieindeholdet ikke bliver for højt. Dette er en bog, hvor hele familien aktivt kan deltage i madlavningen uanset, om det er over kul, gas eller bål.

Udgiver: Samvirke
Udgivelsesår: 2015
Sider: 151
Forfattere: Christian Bitz og Claus Holm

Varenummer: gyl15030

Tema
Bog
79,96
99,95 inkl. moms

Der er 3 produkter tilbage på lageret

Bitz og Holms GRILLREVOLUTION vil have os til at smide ALT på grillen, så varmen udnyttes optimalt og køkkenarbejdet gøres lettere, sundere og sjovere. Claus Holm er mand for velsmagen og de gode råvarer, mens Christian Bitz holder øje med at de sunde leveregler overholdes. Et brandgodt team. Gas, kul eller bål er underordnet.

GRILLREVOLUTION vil samle hele familien om arbejdet ved grillen: En tager sig af grøntsagerne, der kun skal have kort tid på grillristen, inden de vendes med en lækker dressing. En anden gør det marinerede kød eller fisken klar, som skal grilles til sidst og serveres straks. Kyllingen skal have lidt længere. En salat af en art skal der altid til. Og en gang i mellem vanker der grilldessert som frugtspyd med nougatskyr eller pandekager med hyld og grillede ferskner.

GRILLREVOLUTION er tænkt og opdelt i måltider bestående af en hovedingrediens kød, fisk, fjerkræ eller vegetar et grillet tilbehør og en salat. Til sammen udgør retterne et sundt, varieret og mættende måltid, som hele familien kan være sammen om at tilberede omkring grillen. Retterne kan mikses og matches efter eget ønske, så de 60 måltider i bogen giver i princippet hundredevis af variationer. Dertil kommer opskrifter på marinader, dip og dressinger, der kan bruges på kryds og tværs. Alle opskrifterne er enkle og nemme at gå til, og tilberedningstiden er kort, på nær en håndfuld vidunderlige slowfood-opskrifter i kødkapitlet.