Bolig+
Bøger og forlag

Bolig+

- Danmarks første reelt energineutrale etageboligbyggeri. Få et indblik i, hvordan arkitekt, ingeniør, entreprenører, leverandører og bygherre sammen har realiseret det, der i starten mest lignede en utopisk drøm: Et reelt energineutralt etageboligbyggeri, der viser nye veje for lavere energiforbrug, bedre indeklima og øget brugervenlighed.

Udgiver: Realea
Udgivelsesår: 2015
Sider: 72
Redaktør: Charlotte Benn

Varenummer: gyl16004

Tema
Bog
39,20
49,- inkl. moms

Der er ét produkt tilbage på lageret

- Danmarks første reelt energineutrale etageboligbyggeri.

BOLIG+ er historien om Danmarks første reelt energineutrale etageboligbyggeri.

Få et indblik i, hvordan arkitekt, ingeniør, entreprenører, leverandører og bygherre sammen har realiseret det, der i starten mest lignede en utopisk drøm: Et reelt energineutralt etageboligbyggeri, der viser nye veje for lavere energiforbrug, bedre indeklima og øget brugervenlighed.

I en nyopført beboelsesejendom i Søborg nord for København viser Realdania Byg nye veje til at ramme "det reelle nul", så en husstand ikke sætter noget CO2-mæssigt fodaftryk, når det handler om den energi, der skal til for at drive hjemmet. Strømmen kommer fra solceller. Og det er blot et af flere bud på, hvad der skal til for at ramme det reelle nul. Uden at øge omkostningerne til byggeriet!