Den bæredygtige projektleder hjælper dig med at integrere bæredygtighedsprincipper i din projektplanlægning
Bøger og forlag

Den bæredygtige projektleder

DEN BÆREDYGTIGE PROJEKTLEDER giver dig en rundvisning i, hvad bæredygtig projektledelse er og hjælper dig med at integrere bæredygtighedsprincipper i din projektplanlægning og -udførelse.


Udgiver: Molio
Udgivelsesår: 2023
Sider: 260
Forfatter: Pernille Ingildsen og Mette Thorkilsen

Bogtype: Bog

ISBN: 9788794065689

Tema
Bæredygtighed
263,20
329,- inkl. moms

Bæredygtighed forstå udfordringerne og se mulighederne


Bæredygtighed og projektledelse går ikke nødvendigvis hånd i hånd og at skabe bæredygtige projekter i virkeligheden er ikke nogen enkel opgave. Vi må og skal gentænke vores metoder og praksis og fokusere på at skabe professionel bæredygtig projektledelse. Det er grundlaget for at lykkes med vores mål for grøn omstilling og samskabelse.


Fremtidens projektleder skal skabes ud af den bæredygtige transformation. En transformation, der skal understøtte mere bæredygtige løsninger for miljøet; relationel bæredygtighed, hvor udvikling af projektkompetencerne styrker samarbejdet og fællesskabet; og den indre bæredygtighed, hvor du mærker efter og er tro mod dig selv.


DEN BÆREDYGTIGE PROJEKTLEDER giver dig en rundvisning i sammenhængen mellem klassisk økonomisk tænkning og de spirende nye samfundsmodeller med FNs Verdensmål, de planetære grænser og Donut-økonomi i fokus. Du får svar på, hvad bæredygtig projektledelse er, og bogen hjælper dig med at integrere bæredygtighedsprincipper i din projektplanlægning og -udførelse. Du får et overblik over praktiske modeller og essentielle værktøjer, der blandt andet dækker interessenthåndtering, milepælsplanen, projektets organisering, risikoanalyse, iterationer og fleksibilitet.


Bogen er baseret på en kombination af teoretisk baggrundsviden og praktiske erfaringer med virkelighedens projekter. Forfatterne har årtiers erfaring med at lykkes og mislykkes med kombinationen af bæredygtighed og projektledelse. Den erfaring er omsat til bogens indsigter og metoder, som skridt for skridt kan implementeres i dit daglige projektarbejde.


Er du projektleder, bæredygtighedsprofessionel eller bare interesseret i bæredygtighed, er denne bog noget for dig. Bogen er særligt rettet mod bygge- og anlægsbranchen, men er også relevant for projektledelse i andre brancher.


Bogen indgår i uddannelsen til Certificeret Bæredygtighedsleder.