Den gode leanleder
Bøger og forlag

Den gode leanleder

Den gode leanleder er en kort og præcis indføring i en leanleders dyder. En god guide til både introduktion og inspiration.

Forfattere: Christian Balmer Hansen, Jens Stochholm Normand og Mikkel Simonsen
Sider: 132
Udgivelsesår: 2009
Udgiver: Børsens Forlag

Varenummer: dbk09030

Tema
Bøger og forlag
159,20
199,- inkl. moms

I denne nye Kort-til-viden-bog præsenteres du for fem dyder, som har stor betydning for at udvikle en organisation, som vedvarende leverer værdi for sine kunder, medarbejdere og ejere.
Med denne bog i baghånden, vil du som leder føle dig bedre rustet til at arbejde med lean i din organisation, uanset om du står foran, er i gang, eller har arbejdet med lean i flere år.

Den gode leanleder er skrevet til ledere på alle niveauer i alle typer virksomheder og organisationer inden for service og administration, som vil arbejde med lean.
Den henvender sig til såvel offentlige virksomheder, departementer og styrelser som til finansielle virksomheder, administrative funktioner som økonomi, HR- og ordrekontorer etc. i industrivirksomheder osv.
Ved inddragelse af inputs og erfaringer fra arbejdet med lean hos 14 ledere fra både offentlige og private virksomheder er bogen solidt forankret i praksis.