Efterisolering af småhuse - energibesparelser
Bøger og forlag

Efterisolering af småhuse - energibesparelser

- behandler efterisolering af småhuse i henhold til BR10, herunder særligt krav om forbedring af bygningsdeles varmeisoleringsevne ved renovering. Anvisningen knytter sig til SBi-anvisning 240, Efterisolering af småhuse - byggetekniske løsninger.

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Udgivelsesår: 1. udgave 2012
Sider: 140
Forfatter: Eva B. Møller

Varenummer: sbian239

Tema
Bog
400,-
500,- inkl. moms

Der er ét produkt tilbage på lageret

SBi-anvisning 239, Efterisolering af småhuse - energibesparelser og planlægning behandler efterisolering af småhuse i henhold til Bygningsreglement 2010 (BR10), herunder særligt krav om forbedring af bygningsdeles varmeisoleringsevne ved renovering.

Med udgangspunkt i småhuses typiske bygningsdele beskrives, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere, og hvor stort potentialet er for energibesparelse.

Anvisningen henvender sig til byggeriets rådgivere og håndværkere, der skal vejlede småhusejere om, hvor og i hvilket omgang klimaskærmen kan efterisoleres, så man får størst energibesparelse for indsatsen, opnår et bedre indeklima og undgår byggeskader. Udførelse af efterisolering beskrives overordnet for at give en indikation af, hvor dyre de forskellige tiltag vil være.

Anvisningen knytter sig til SBi-anvisning 240, Efterisolering af småhuse - byggetekniske løsninger, der i detaljer beskriver de byggetekniske løsninger til efterisolering.
Efterisolering af mere kompliceret byggeri er beskrevet i SBi-anvisning 221, Efterisolering etageboliger.