Energiparcel
Bøger og forlag

Energiparcel

Bogen går bag om et uvildigt demonstrationsprojekt med energirenovering af Danmarks mest populære boligform, parcelhuset. Med bogen følger en DVD med interviews med beboerne, klip fra renoveringerne samt beretninger om forløbet og resultaterne.

Udgiver: Realdania Byg
Udgivelsesår: 2010
Sider: 42
Forfattere: Realea, Tine Steen Larsen, Annegrete Kraul, Anders Sælan, Ellen Kathrine Hansen og Søren Aggerholm

Varenummer: gyl11006

Tema
Bog
60,-
75,- inkl. moms

Der er ét produkt tilbage på lageret

I 2007 besluttede Realea at gennemføre et uvildigt demonstrationsprojekt med energirenovering af Danmarks mest populære boligform, parcelhuset.

1960 ernes og 70'ernes parcelhuse er den største energiforbruger blandt Danmarks bygninger, og derfor fandt Realea det relevant at undersøge, om energirenovering betaler sig.

Forskere fra Aalborg Universitet har målt energiforbrugetfør og efter energirenoveringerne, og de foreløbige konklusioner er, at energirenovering betaler sig op til et vist punkt!

Denne bog fortæller om projekterne, resultaterne samt de ekstra fordele, en energirenovering fører med sig. Eksperter fra projektet giver gode råd om energi, indeklima, indretning samt dagslys og beretter historien om dengang for 40-50 år siden, hvor to millioner danskere flyttede i parcelhus.

Med bogen følger en DVD med interviews med beboerne, klip fra renoveringerne samt beretninger om forløbet og resultaterne.

42 sider med mange fotos og illustrationer samt DVD