Gevinstrealisering
Bøger og forlag

Gevinstrealisering

Skab mere værdi i dine projekter.
Får din virksomhed nok ud af deres projekter? Bogen her tilbyder konkrete redskaber til at understøtte den ændring i adfærd, der er nødvendig for at projekterne kan realisere de gevinster, de blev sat i søen for at skabe.

Forfattere: Jesper Johannes Krøyer Lind, Per Svejvig og Rasmus Rytter
Sider: 168
Udgivelsesår: 2015
Udgiver: Akademisk Forlag

Varenummer: dbk15042

Tema
Bøger og forlag
199,96
249,95 inkl. moms

Skab mere værdi i dine projekter.

Virksomhederne er typisk gode til at holde fokus på leverancer og produkter i projektet, mens der typisk kun er fokus på gevinsterne i begyndelsen, hvor business casen formuleres, og i slutningen, hvor der skal evalueres. Fokus på gevinstrealisering i alle faser giver imidlertid ikke alene bedre projekter, men er også en hjælp til både styring og ledelse.

Den vigtigste forudsætning for at skabe gevinster er forandring af adfærd, og ønsket med bogen er at skabe en endnu tættere forbindelse med styring af gevinstrealisering og forandringsledelse. Helt konkret består bogen af tre overordnede dele:

- Sådan laver du den gode business case
- Sådan styrer du efter gevinster i projektets levetid
- Sådan leder du en forandringsproces så den bidrager til gevinstrealisering


Bogen er skrevet til dem med projektmuld under neglene - projektledere, styregruppemedlemmer og projektdeltagere. Målet er at inspirere læseren til at bruge bogens metoder og værktøjer til at skabe hurtigere forandringer og større gevinster med projekterne.