Hvad vil I med netværk?
Bøger og forlag

Hvad vil I med netværk?

- Om de strategiske beslutninger bag værdiskabende netværksprogrammer. Det er i netværk at organisationens erfaringsbaserede viden bliver sat i spil, udviklet, erkendt og omsat til værdi både for medarbejdere og på bundlinje.

Forfattere: Tore Wanscher, Andreas R. Nielsen og Eva Beckmann
Oplag: 2. oplag 2014
Sider: 112
Udgivelsesår: 2010
Udgiver: DJØF

Varenummer: dbk16036

Tema
Bøger og forlag
260,-
325,- inkl. moms

- Om de strategiske beslutninger bag værdiskabende netværksprogrammer.

Det er strategisk vitalt for enhver videnorganisation at arbejde med netværk. Men alt for mange netværk bliver skabt i blinde. Netværk er aldring et mål i sig selv, dert er et redskab til at nå et mål med.

Det er i netværk at organisationens erfaringsbaserede viden bliver sat i spil, udviklet, erkendt og omsat til værdi både for medarbejdere og på bundlinje.

I denne bog får du en række konkrete anvisninger på, hvordan I kan arbejde strategisk med netværk i jeres organisation. Og eksempler på, hvordan I ikke bør gøre. Du blvier introduceret til WOGN-modellen, der kan omsætte jeres strategiske målsætninger til operative handlinger. Modellen er baseret på forfatternes mangeårige praktiske erfaring med at designe, facilitere og rådgive om netværk. Professor i økonomistyring på Ålborg Universitet, Per Nikolaj Bukh har skrevet bogens forord. Der bliver også tegnet et portræt af softwarevirksomheden Systematic, der har et af de mest avancerede og visionære netværksprogrammer i Danmark anno 2010.

Med bogen får du og din organisation et solidt udgangspunkt til at udvikle eller evaluere jeres netværksprogram.