I gang med styrkebaseret ledelse
Bøger og forlag

I gang med styrkebaseret ledelse

- Håndbog med ideer og teknikker til at sikre mere engagement, robusthed og resultater der holder. Styrkebaseret ledelse fokuserer på det, der gør dine medarbejdere stærke og engagerede.
Forfatter: Mads Bab
Sider: 72
Udgivelsesår: 2015
Udgiver: Gnist ApS

Varenummer: dbk15036

Tema
Bøger og forlag
120,-
150,- inkl. moms

- Håndbog med ideer og teknikker til at sikre mere engagement, robusthed og resultater der holder.

Styrkebaseret ledelse fokuserer på det, der gør dine medarbejdere stærke og engagerede. Denne bog nuancerer begrebet og indeholder praktiske værktøjer, der hjælper dig til at realisere dine medarbejderes potentialer - uanset om du er leder i en privat eller offentlig organisation.

En af de største styrker ved styrkebaseret ledelse er, at man gerne må tale om svagheder, lav performance og give kritik. Styrkebaseret ledelse bidrager nemlig til at sikre den robusthed, der får medarbejderen til at opleve kritikken konstruktivt.

Nogle vil måske mene, at styrkebaseret ledelse er mere bøvl end business. Lad dem have deres meninger. Forskning viser, at supplerer du eksisterende ledelsestilgange med styrkebaserede metoder, løfter du både dine medarbejdere og bundlinjen.

Steen Hildebrandt har fået lov at læse manuskriptet og skriver følgende: "Ledelse skal altid baseres på de styrker, der er i virksomheden. Styrkebaseret ledelse er en kortfattet, solid og klar bog om ledelse og styrkebaseret ledelse. Jeg anbefaler hermed bogen."

Hans ord stemmer meget overens med bogens formål, for sammen med bogen følger otte introducerende videoklip, værktøjer til download, plus links til uddybende kilder på nettet - så det bliver en håndbog med ideer og teknikker til at sikre mere engagement, robusthed og resultater der holder.