Lean værktøjskassen 4. udg.
Bøger og forlag

Lean værktøjskassen 4. udg.

Lean værktøjskassen - den danske udgave fra 2004 af Den Nye Lean værktøjskasse har solgt over 7.000 eksemplarer og nu kommer den opdaterede udgave. Den nye udgave af bogen hedder Lean værktøjskassen indeholder ikke kun den seneste viden og beskrivelse af værktøjer og teknikker, men er i særlig grad en fuldstændig guide til hvordan virksomheder etc. kan arbejde med Lean og dermed transformere dagligdagen.

Forfattere: John Bicheno og Matthias Holweg
Sider: 350
Udgivelsesår: 2010
Udgiver: LeanTeam.dk

Varenummer: lea10001

Tema
Bøger og forlag
349,-
436,25 inkl. moms

Lean værktøjskassen - Den uundværlige guide til lean transformation.

Denne bog er måske den mest omfattende guide til den samlede Lean værktøjs- og konceptpalette, som er tilgængelig i dag.
Bogen kan både anvendes som en enkeltstående guide eller som et supplement til Womack og Jones klassiske Lean Thinking.

Bogen er skrevet i en let tilgængelig stil og er relevant for alle fra administrerende direktør til den yngste medarbejder; og fra design til kunde - i enhver Lean inspireret organisation, der ønsker en grundlæggende introduktion, inspiration eller review.

Denne første danske udgave af denne udgave, der er oversat fra tredje engelske udgave har fået navnet Den Nye Lean Værktøjskasse. Den indeholder en omfattende opdatering baseret på det store fremskridt, der er sket inden for Lean i de seneste tre år. Bogen hjælper med at sikre at anvendelsen af Lean koncepterne ikke begrænses til fremstillingssektoren, men derimod udbredes, så også virksomheder, der primært beskæftiger sig med service og administration, kan drage nytte af koncepterne.

Specielt for den danske udgave har John Bicheno opdateret bogen, samt skrevet en række nye afsnit, der ikke findes i den engelske udgave.