Gyl19013
Bøger og forlag Udsolgt

Manden der knuste kalenderen

- for at gøre sine medarbejdere lykkeligere.
Den handler om den danske virksomhed IIH Nordic, der i to år har haft 4-dages arbejdsuge

Forfatter: Pernille Garde Abildgaard

Sider: 212

Udgivelsesår: 2019

Udgiver: Frydenlund

Varenummer: gyl19013

Tema
Bøger og forlag
239,20
299,- inkl. moms

Ikke på lager. Forvent en leveringstid på ca. 4-7 dage

- for at gøre sine medarbejdere lykkeligere

Medarbejderne i den danske virksomhed IIH Nordic har i over to år kun arbejdet 4 dage om ugen, og resultaterne er banebrydende: Stort set alt stress blandt de 49 medarbejdere er elimineret, om­sætningen er fordoblet, sygefraværet er ikke eksisterende og både i 2017 og 2018 er IIH Nordic ble­vet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads ligesom virksomheden og dets direktør Henrik Stenmann har vundet en favnfuld priser for både sit arbejdsmiljø og sine produkter.

Manden der knuste kalenderen for at gøre sin medarbejdere lykkelige viser gennem data, indsigter og cases fra de seneste to år i IIH Nordic, hvordan du og din virksomhed også kan implementere 4-dages arbejdsugen med succes og øget omsætning til følge. Det handler nemlig ikke om, hvor mange timer, vi arbejder, men om, hvordan vi bruger arbejdstiden.

Bogen indeholder også en en række enkle råd og værktøjer, som du kan bruge i dit eget arbejdsliv og præsentere for din chef.

Journalist Pernille Garde Abildgaard har skrevet bogen på baggrund af interviews med bl.a. Henrik Stenmann og hans medarbejdere samt med danske og internationale eksperter. Hun dokumenterer både fordele og ulemper ved en 4-dages arbejdsuge.

Pernille Garde Abildgaard er er specialist i personlig og kollektiv effektivitet, således at arbejdstimer udnyttes ideelt, og hjernen præsterer sit optimale. Det giver nemlig ekstra frihed, arbejdsglæde og livskvalitet. Pernille Garde Abildgaard er også succesfuld pr- og kommunikationsrådgiver for en række virksomheder og har mere end 10 års ledelseserfaring fra både private og offentlige organisationer. Hun har tidligere udgivet bogen Fokus giver frihed gode råd om arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser (Frydenlund, 2018).

Bogen udkommer den 3/6-19