Mesterledelse - Når du leder i et håndværksmiljø
Bøger og forlag

Mesterledelse - Når du leder i et håndværksmiljø

At udvikle sig fra at være en fagligt dygtig håndværker til også at være en god leder kan være en stor udfordring. Her er bogen, der beskriver de udfordringer, værktøjer og løsninger, når man som håndværker OG leder ønsker at sætte mere fokus på ledelse i dagligdagen.

Forfatter: Anne Birgitte Lindholm
Sider: 215
Udgivelsesår: 2014
Udgiver: Akademisk Forlag

Varenummer: dbk14012

Tema
Bøger og forlag
239,96
299,95 inkl. moms

Denne bog er skrevet til dig, som er håndværker og leder, og som ønsker at sætte mere fokus på ledelse i dagligdagen. At udvikle sig fra at være en fagligt dygtig håndværker til også at være god leder kan være en stor udfordring.

Som håndværker har du en tydelig professionel identitet, både over for dig selv og for omgivelserne. Som leder skal du finde en anden identitet, som selvfølgelig er baseret på din faglighed, men som er mere end bare en overbygning til den. Ledelse er ikke venstrehåndsarbejde ved siden af det "rigtige" arbejde, håndværket. Det er et andet fagområde, hvor du også skal opbygge en professionel identitet.

Uanset om du er håndværker, sjakbajs, mester, indehaver, formand, teamleder eller projektleder i et håndværksmiljø, så er dette en ledelsesbog, som du kan identificere dig med. Den bygger på din dagligdag og anviser værktøjer og praktiske løsninger, som er lige til at gå til. Der indgår cases fra og interviews med en række personer fra håndværksmiljøet, der beskriver de udfordringer, som du måske også står med til daglig.

Med forord af Ane Buch, adm. direktør i Håndværksrådet.