Dbk19037
Bøger og forlag Udsolgt

Organisationsteori

Organisationen er livsnerven i samfundet, og teorier om organisationen spiller en vigtig rolle i diskussioner om ledelse og magtfordeling, motivation og kultur, strategi og forandring. Organisationsteorien dyrkes inden for flere forskellige discipliner som organisationspsykologi, organisationsøkonomi og organisations-sociologi.Forfatter: Jørgen Frode Bakka og Egil Fivelsdal

Sider: 375

Udgave: 7. udgave

Udgivelsesår: 2019

Udgiver: DJØF Forlag

Varenummer: dbk19037

Tema
Bøger og forlag
320,-
400,- inkl. moms

Ikke på lager. Forvent en leveringstid på ca. 4-7 dage

Organisationen er livsnerven i samfundet, og teorier om organisationen spiller en vigtig rolle i diskussioner om ledelse og magtfordeling, motivation og kultur, strategi og forandring. Organisationsteorien dyrkes inden for flere forskellige discipliner som organisationspsykologi, organisationsøkonomi og organisations-sociologi.

Den nye udgave af Organisationsteori er gennemgribende redigeret og opdateret med nye aktuelle eksempler og perspektiver som fx hvidvaskskandalen i Danske Bank, regeringsdannelse i Sverige, robotledelse og styringsværktøjer.

Professor (MSO) Ph.d. Morten Thanning Vendelø, Institut for Organisation, CBS, har ydet værdifulde bidrag til bogens opdatering.