Solafskærmninger
Bøger og forlag

Solafskærmninger

Anvisningen beskriver solafskærmningens mange funktioner og giver et overblik over de mest almindelige typer solafskærmning.

Udgiver: Statens Byggeforskningsinstitut
Udgivelsesår: 2016
Sider: 120
Forfatter: Kjeld johnsen

Varenummer: sbian264

Tema
Bog
260,-
325,- inkl. moms

Der er ét produkt tilbage på lageret

SBi-anvisning 264 er tænkt som et redskab til projekterende ingeniører og arkitekter, der skal træffe beslutninger om facadeudformning og solafskærmning i forbindelse med nybyggeri eller renovering.

En facade skal sikre tilstrækkeligt dagslys til bygningens rum, give adgang til et godt udsyn og samtidig beskytte mod overophedning og blænding. Når man overvejer facadens udformning, skal man samtidig undersøge, hvilken solafskærmning, der kan tilfredsstille brugerbehov og energikrav.

Anvisningen beskriver solafskærmningens mange funktioner og giver et overblik over de mest almindelige typer solafskærmning. Desuden anvises metoder til at beregne total solvarmetransmittans for udvendige, indvendige og integrerede afskærmninger. Endelig viser diagrammer, hvordan man omregner afskærmningsfaktorer for solafskærmninger i kombination med forskellige rudetyper.

Anvisningen gælder iht. Bygningsreglement 2015 og relaterer sig til Arbejdstilsynets At-Vejledning A.1.2 og A.1.11 samt en række danske og internationale standarder.