Dbk20009
Bøger og forlag Udsolgt

Styrkebaseret ledelse 2. udg.

- Redskaber til at skabe effektive og sunde organisationer

Forfattere: Pernille Hippe Brun, Davis Cooperrider og Mikkel Ejsing

Sider: 360

Udgave: 2. udg., 2020

Udgivelsesår: 2010

Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag

Varenummer: dbk20009

Tema
Bøger og forlag
320,-
400,- inkl. moms

Ikke på lager. Forvent en leveringstid på ca. 4-7 dage

- Redskaber til at skabe effektive og sunde organisationer

Den styrkebaserede ledelsestilgang har vist sig at være en stærk metode til at skabe resultater, innovation og trivsel i alle typer organisationer. Formår ledere at bringe deres egne og medarbejdernes styrker og ressourcer optimalt i spil, opnås succes og vækst både menneskeligt og forretningsmæssigt.

Bogen præsenterer nogle af de mest efterspurgte konkrete ledelsesværktøjer fra den styrkebaserede tilgang til blandt andet udvikling af vision og strategi, teamudvikling, spørgeteknik, samtaler, gennemførelse af og opfølgning på interne analyser og målinger, konflikthåndtering, trivselsarbejde samt mødeafholdelse.

Styrkebaseret ledelse henvender sig til alle ledere med personaleansvar, der ønsker at skabe stærkere organisationer ved at rette fokus mod det, der giver medarbejderne styrke og succes i det daglige.

2. udgave er opdateret med den nyeste forskning samt et helt omskrevet strategikapitel. Med David Cooperrider, ophavsmanden bag Appreciative Inquiry, som medforfatter føres bogen ind i en større virksomheds- og samfundsmæssig dagsorden.