Kurser Arkitekturpakken 1 2000X1326
Konferencer

Arkitektur med merværdi

Hvordan kan bæredygtig værdiskabelse i arkitektur synliggøres og dokumenteres - og udnyttes?

Varenummer: 12100649

Tema
Byggeteknik
4.200,-
5.250,- inkl. moms

Kontakt Molio for at høre mere om denne konference.

Konferencen stiller skarpt på, hvordan arkitektur skaber værdi for alle - og hvordan denne værdi synliggøres og dokumenteres. Få konkrete bud på, hvordan du kommunikerer arkitekturens sociale, miljømæssige og/eller økonomiske værdiskabelse - henvendt til kommuner, bygherrer og brugere. Arkitektur skal i fremtiden forblive meningsfuld og skabe samfundsværdi! 

  • Beskrivelse
  • Program
  • Oplægsholdere
  • Praktisk

Konferencen viser en række cases på arkitektoniske visioner og vellykkede byggeprojekter, hvor arkitekterne bag fortæller om intentionerne og den merværdi som arkitekturen skaber for brugere og bygherrer - især med fokus på bæredygtighed.

Intro

Introduktion til hvordan arkitektur skaber værdi – og intro til Danske Arks publikation ”Arkitekt – dokumentér din værdiskabelse”.

Vitaminer til dine visioner: 
Præsentation af Verdens Bedste fremtid

Cases

På hver case går vi i dybden med, hvordan projekternes arkitektur skaber værdi, dokumentation heraf og hvordan det kan udnyttes fremadrettet:

Vi hører om projekternes strategier, hvordan arkitekturen forklares, hvordan værdien dokumenteres (herunder mærkninger som DGNB Diamant og Svanemærket f.eks.) og hvordan virksomhederne vægter det i deres strategier for at vinde projekter og sikre bedst mulig økonomi for alle interessenter.

De giver bud på projektstrategi, hvordan de forklarer arkitekturen, hvordan værdiskabelsen dokumenteres (i kommunikation og f.eks. certificeringer) og hvordan de vægter det i deres arbejde for at vinde projekter og sikre bedst mulig værdiskabelse og økonomi for alle interessenter.

Drøftelser

Under ledelse af Vibeke Grupe Larsen ser vi på, hvad vi kan lære af cases om, hvilke værdier der kan påvises hvordan – og hvordan du kan dokumentere værdiskabelsen og udnytte dette i samarbejder og ift forretningen. Drøftelserne har deltagelse af bl.a. Erik Juul og Peter Andreas Sattrup, som vil bære konklusioner og input videre i Danske Arks arbejde.

Konferencen giver dig stærke input til, hvordan du kan skabe konkret værdi for brugere og bygherrer – og hvordan du kan synliggøre og dokumentere denne værdi.
Herved kan du styrke dit samarbejde med brugere og bygherrer, og det kan i sidste ende være helt afgørende for din forretning.

Ud fra cases og drøftelser belyses, hvordan du som bygherre, bruger og arkitekt kan synliggøre og dokumentere arkitektonisk merværdi og stå stærkt i samarbejdet med bygherrer og brugere – og tilmed sikre øget tillid i samarbejdet og ift arkitektens rolle i værdiskabelsen.

Du får.:

  • Eksempler på, hvordan sådan en indsats i sidste ende kan få stor betydning for din egen forretning.
  • Indblik i, hvordan der kan være et stort forretningspotentiale i at dokumentere den værdi, du er med til at skabe – og hvordan synlig værdi er et afgørende fundament for din forretningsmodel – og samtidig en god forretningsmodel for bygherren, brugerne og samfundet.

Beslutningstagere fra arkitekt- og ingeniørvirksomheder samt bygherrer.

På kursusstedet følges alle retningslinjer i forhold til Corona

Læs om vores digitale kursusmaterialer