Circular Build Forum 2025

Del din cirkulære viden til Circular Build Forum 2025

Hvordan arbejder din organisation eller virksomhed med cirkulær økonomi i byggeriet? Del jeres cirkulære viden, case eller tilgang på Circular Build Forum 2025 – og vær med til at fortælle historien om den cirkulære omstilling i bygge- og anlægsbranchen.

Tilbage til forsiden

Værdifuldt indhold fra jer i branchen

Cirkulær økonomi i byggeriet har mange facetter og repræsenterer et væld af udfordringer, muligheder og fordele - for de enkelte virksomheder, for branchen som helhed, for klimaet og for samfundet generelt.

Inspiration skaber handling

Kongressen Circular Build Forum skal give byggeriets aktører inspiration til, hvordan vi kan integrere den cirkulære tankegang i byggeriets processer og i udviklingen af nye materialer.

Jeres oplæg

Jeres gode historier, cases og konkrete erfaringer fra den cirkulære omstilling i bygge- og anlægsbranchen er en vigtig del af Circular Build Forum 2024.

Vil I dele jeres viden og erfaring, så skriv til os med et kort forslag til jeres indlæg, i formularen nederst. Vi udvælger herefter en række indlæg og kontakter jer direkte for at aftale nærmere.

Udfyld oplysninger om dig og dit oplæg (se emner nederst)

Ved tryk på tilmeld dig knappen accepterer jeg nedenstående.
Jeg giver Molio, herunder Circular Build Forum, lov til at sende mig fagligt relevante -mails inkl. markedsføring for fx kurser og bøger. Desuden accepterer jeg, at Molio bruger mine trafikdata, købshistorik og kundeoplysninger til at forbedre og personalisere mit nyhedsbrev. Ligesom jeg giver Molio mulighed for at bruge mine oplysninger til målrettet annoncering på sociale medier. Desuden må Molio bruge mine data til anonymiseret analyse af forskellige modtagerprofiler.

Se Molios persondata- og cookiepolitik her

Du kan til enhver tid trække det givne samtykke tilbage. Dette kan du gøre enten ved at følge de enkle anvisninger i e-mailen eller en anden meddelelse, som du har modtaget fra os.

(f9 1.1)

Vælg et af de følgende fem emner

Mere Innovation Og Faerre Standardloesninger 1200X622

Regulering, standardisering og dokumentation

Eksempelvis:

  • Hvordan kan standardisering understøtte cirkulære løsninger og hvilken dokumentation er nødvendig for nye cirkulære produkter?
  • Eks. risiko, lovgivning, rammerne for cirkulær økonomi, taksonomi om cirkulær økonomi mv.
Arkitekt Computer 5 2000X1335

Teknologi, digitalisering og innovation

Eksempelvis:

  • Hvordan kan teknologi og digitalisering understøtte cirkulær økonomi og hvilke nye innovative løsninger er på vej?
Miljo Fra Giftig Jord Til Cirkulaer Okonomi

Anvendelse i praksis

Eksempelvis:

  • Hvordan arbejder man rent praktisk med cirkulær økonomi og skal man have et særligt fokus på opførelsen og nedtagningen?
Arkitekt Computer 6 2000X1335

Forretningsmodeller

Eksempelvis:

  • Hvordan arbejder man med cirkulære forretningsmodeller og hvordan ser modellerne ud?
  • Eks. modeller, finansiering, forsikringer mv.
Byggeplads 6 2000X1333

"Brugsfasen" - Nyt tema

Eksempelvis:

  • Hvordan sikrer vi cirkulær tangegang i vores design, adfærd, brug og drift af bygninger i alle størrelser fra parcelhus til kontorhøjhus?
  • Eks. brug af bygninger, cirkulært design, adfærd, mv.