Glaskongressen 2021
Konferencer

Glaskongressen

- grøn omstilling: Glas og hvad ellers?

Tema
Firmakurser
2.495,-
3.118,75 inkl. moms

Kongressen er udskudt på ubestemt tid.

  • Beskrivelse
  • Program
  • Oplægsholdere
  • Praktisk

Vil du være klar til at komme på toget, når den grønne omstilling i byggeriet for alvor tager fart, så skal du med på GLASKONGRESSEN 2021 – grøn omstilling med glas. Og hvad ellers?

Kongressen præsenterer fx Danmarks første nationalt dækkende branchestandard, Glas|CALC,  til beregning af glas i klimaskærmen efter SBi Anvisning 215. Der fokuseres også på de stigende dokumentationskrav, som modsvares af  nye udgivelser i Glasindustriens bibliotek

Dagen byder på indlæg af store stemmer fra byggeindustri og forskning: Dansk Byggeri, Syddansk Universitet og Danmarks Tekniske Universitet, ligesom GLASKONGRESSEN 2021 orienterer om den internationale glaskonference i Tampere, Finland, Glass Performance Days 2021.

Konferencen er tilrettelagt af Glasindustrien i et samarbejde med Arkitektforeningen, Ingeniørforeningen i Danmark, IDA og Dansk Byggeri.

Glaskongressen 2021 giver det første bud på, hvordan byggeriet i 2021 kommer  godt i gang med den grønne omstilling ved hjælp af præcise og nationalt vedtagne redskaber, anvisninger og vejledninger, som bidrager til en styrket dokumentation af byggeriets processer.

Arkitekter, ingeniører, bygherrer, facadeentreprenører, glasforarbejdende virksomheder, glarmestre, vinduesproducenter.

Medlemmer af IDA og Arkitektforeningen: Kr. 1895,- (ex. moms)
Medlemmer af Glasindustrien: Kr, 1195,- (ex. moms)