Afsætning Af Produkter Til Bæredygtigt Byggeri
Kurser

Afsætning af produkter til bæredygtigt byggeri

På kurset får du kompetencer til at spotte og udvikle de bæredygtige og cirkulære potentialer i dit produkt, og formidle dem overfor kunden.

Kurset varer ialt 1 dage.

Tema
Bæredygtighed
12.700,-
15.875,- inkl. moms

Kontakt Molio på 70 12 06 00 for at høre mere om dette kursus.

På dette forløb over 3 kursusdage, får du overblik over indholdselementerne i bæredygtigt byggeri og byggematerialer i en cirkulær kontekst. Du får kompetencer til at spotte og udvikle de bæredygtige og cirkulære potentialer i dit produkt, og formidle dem overfor kunden. Du lærer at opbygge en historien og dokumentation omkring dit produkt, at aflæse hvordan dette kan skabe merværdi for kunden og hvordan det kan formidles.

  • Beskrivelse
  • Program
  • Undervisere
  • Praktisk

På kurset får du en indføring i det fremtidige marked for bæredygtigt, cirkulært byggeri, og på hvilke parametre det forventes at byggevareleverandører skal kunne levere dokumentation og faglighed, og du får viden om hvilken dokumentation der typisk kræves, for at kunne levere til bæredygtigt byggeri.

Du lærer at se og fremhæve et produkts potentialer i forhold til det øvrige marked (benchmarking), og du får viden om hvordan investering i kompetencer eller dokumentation kan være løftestang for en virksomheds økonomiske vækst.

Opbygning
Dag 1: Introduktion til bæredygtigt byggeri
Dag 2: Det nye grønne marked - afsætning til bæredygtigt byggeri
Dag 3: Teknikker til salg – præsentationsteknik og den gode historie
 
Imellem kursusdagene arbejdes der med en case, som kan være din egen. På sidste kursusdag trænes færdigheder i salg af byggevarer til bæredygtigt byggeri.

Du får overblik over de vigtigste certificeringsordninger, og hvad der kræves for at komme i betragtning som leverandør.

Du ser eksempler på virkelige virksomhedscases hvor andre leverandører succesfuldt har udnyttet forretningspotentialet i bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Gennem teori og hands-on workshops, lærer du at forstå det der driver forandringer i byggebranchen og at analysere potentialerne i dit eget produkt, så du via en skarp produktprofil og den gode historie kan skabe mersalg.

Ydermere får du gode råd til hvordan du skaber et troværdigt bæredygtigt produkt og hvordan bæredygtighed kan anvendes aktivt i forbindelse med markedsføring af din virksomhed.

Du får: 

  • Bæredygtighed og cirkulært byggeri
  • Overblik over behovet for dokumentation eller hvordan den rette dokumentation identificeres

Efter kurset kan du/har du lært at

  • Gøre dit produkt bæredygtigt
  • Kommunikere troværdigt om bæredygtighed

Kurset er for dig, der er producent eller leverandør af produkter til byggebranchen, og gerne vil finde den korteste vej til salgssucces i det hastigt stigende marked for bæredygtigt byggeri.

Krav om bæredygtigt og cirkulært byggeri åbner et helt nyt marked for bæredygtige byggevarer og -produkter. Imidlertid er det bæredygtige byggeri omfattet af mere eller mindre dokumentationskrævende certificeringsordninger, som gør det svært at gennemskue hvad der kræves før et produkt eller en ydelse kan komme i betragtning. Samtidig ændres markedet, hvor nye innovative forretningsmodeller tages i brug. 

Som leverandør er der et stort behov for at kunne finde en attraktive plads i den nye grønne økonomi for at tydeliggøre hvilke potentialer og værdier der skal arbejdes med i produktudvikling, og i eventuel udvikling af forretningsmodellen og som er vigtige ved salg til bæredygtigt byggeri.

Der kræves med andre ord en skarp produktprofil som indeholder de rigtige argumenter, for at kunne afsætte til fremtidens bæredygtige byggemarked. Dette kan være starten på en udvikling af virksomheden til at opnå konkurrenceevne i en fremtidig grøn økonomi.

Ydermere bliver kursisten blot klogere på de forandringer der sker i markedet, og hvordan produkterne og forretningsmodellerne i fremtiden vil ændre sig.

Du skal medbringe din egen laptop.

Læs om vores digitale kursusmaterialer 

Du får et kursusbevis, når du har gennemført kurset.

Relaterede kurser