Opdateringskursus Svanemærket Byggeri
Konferencer

Opdateringskursus i Svanemærket byggeri

Kurset er for dig der allerede har en god forståelse for, og måske endda arbejdet med, Svanemærket byggeri på Kriteriesæt 3.

Tema
Bæredygtighed
2.500,-
3.125,- inkl. moms

Kontakt Molio Kurser på kurser@molio.dk for at blive adviseret, når dette kursus igen udbydes. Kurset er fra kl. 9.00-12.00.

  • Beskrivelse
  • Program
  • Undervisere
  • Praktisk

Kurset udbydes i et samarbejde med Dansk Standard – og deltagerlisten med dine oplysninger deles derfor med Dansk Standard.

Kurset giver et overblik over forskellen på de nuværende krav og de kommende krav. Du får en forståelse af de områder, hvor kravene er anderledes end tidligere og de områder, hvor kravene er blevet strammet. Det er vigtigt at kende de nuværende krav for at få fuldt udbytte af kurset.

Det får du ud af kurset

  • Overblik over og forståelse for de kommende krav til svanemærket byggeri.
  • Overblik over forskellen på de nuværende krav og de kommende krav; herunder krav til materialer og indeklima.
  • Gennemgang af kommende krav til områder som biodiversitet, design for disassembly og klima.

Har du tidligere arbejdet med svanemærket byggeri? Eller har du taget kursus i Svanemærkets nuværende krav til byggeri, men har behov for at blive opdateret på de kommende krav? Så er dette kursus noget for dig.

Et svanemærket byggeri er godt for både miljøet og for de mennesker, der skal opholde sig i bygningen. Det lever op til skrappe krav i hele livscyklus og er bl.a. kendetegnet ved lavt energiforbrug og godt indeklima.

Samtidig lever byggematerialer og kemiske produkter op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Både byggeproces og det færdige byggeri bliver gennemgået af en uvildig tredjepart, hvilket sikrer en høj byggeteknisk kvalitet og en fremtidsorienteret investering for ejeren.

Program er under udarbejdelse

Kursusmateriale udleveres af Dansk Standard.

Kurset afholdes fra kl. 9.00-12.00.

Du får et kursusbevis, når du har gennemført kurset.