Svanemærket Byggeri Producenter Og Grossister Ny
Kurser

Svanemærket byggeri for producenter og grossister

På kurset får du indblik i de krav, Svanemærket stiller til byggemateriale og - produkter, der skal indgå i svanemærket byggeri

Tema
Bæredygtighed
2.500,-
3.125,- inkl. moms

Kurset er online fra kl. 9.00-12.00. Nye datoer er på vej.

  • Beskrivelse
  • Program
  • Undervisere
  • Praktisk

Kurset udbydes i et samarbejde med Dansk Standard – og deltagerlisten med dine oplysninger deles derfor med Dansk Standard.

 

Svanemærket stiller skrappe krav til materialer og byggeprodukter, der indgår i byggeriet, og det øger kravene til producenter og grossister.

På dette kursus vil I derfor som materiale- og byggevareproducenter samt grossister blive klædt på til at imødekomme Svanemærkets nye krav til nybyggeri.

Du får en gennemgang af materialeportalen (supply chain declaration portal) og den viden, du skal bruge for at deklarere dine byggeprodukter.

 

  • Overblik over kravene til materialer og produkter i svanemærket byggeri.
  • Viden om, hvordan I får godkendt et materiale eller produkt til brug i svanemærket byggeri.
  • Indsigt i certificering af byggematerialer og produkter.
  • Klædt på til at producere og levere materialer og produkter til svanemærket byggeri.

Materiale- og byggevareproducenter, leverandører, byggemarkeder, grossister og andre, der arbejder med materialer og produkter til byggebranchen.

Svanemærket byggeri vinder indpas i Danmark og i Norden. I 2023 bliver der lanceret nye kriterier for svanemærket nybyggeri, hvor det for første gang bliver muligt at certificere kontorer med Svanemærket.

Et svanemærket byggeri er godt for både miljøet og for de mennesker, der skal opholde sig i bygningen. Det lever op til skrappe krav i hele livscyklus og er bl.a. kendetegnet ved lavt energiforbrug og godt indeklima.

Samtidig lever byggematerialer og kemiske produkter op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Både byggeproces og det færdige byggeri bliver gennemgået af en uvildig tredjepart, hvilket sikrer en høj byggeteknisk kvalitet og en fremtidsorienteret investering for ejeren

Program er under udarbejdelse

 

Kursusmateriale udleveres af Dansk Standard.