2 Salg Marketing 1600X900
Kurser

Salg og marketing over for digitale rådgivere

Lær hvor rådgivere har behov for digitalt produktmateriale fra producenterne, og se eksempler på løsninger andre producenter har udført.

Tema
Byggeriets digitalisering
4.900,-
6.125,- inkl. moms

Kontakt Molio Kurser på kurser@molio.dk for at blive adviseret, når dette kursus igen udbydes.

 • Beskrivelse
 • Program
 • Undervisere
 • Praktisk

Websites, objekter, beskrivelser, rådgivning vs. sælgere

 • Hvordan øger du sandsynligheden for at det er dit produkt der anvendes i projektering og udbud?
 • Balancen mellem at være ”standard” sælger og rådgiver med faglig indsigt og formåen
 • Hvordan kan du med fordel retænke dine ydelser og services?
 • Hvilken digitale produktmateriale er forventet i markedet i dag? F.eks. hvilke nye BIM-objekter og udbudstekster bør vi udvikle, så vi på bedste vis kan understøtte arkitekternes og entreprenørernes arbejdsproces?
 • Fokus på bæredygtighed(sdata og -dokumentation) – hvordan møder vi lettest / bedst kundernes behov i et digitalt byggeri?

Hvordan sikrer vi, at kundernes arbejdsprocesser er så glidende som overhovedet muligt og at man leverer produkter, der både i informationsniveau, format og dokumentationsmæssigt passer ind i de digitale samarbejder og projekter, som udgør dagens byggeri?

 • Lær hvor rådgivere har behov for digitalt produktmateriale fra producenterne
 • Se eksempler på løsninger andre producenter har udført

Medarbejdere hos salg & marketing hos materialeproducenter og leverandører

Der er de seneste år sket en markant udvikling i forhold til de ønsker og krav, som stilles til leverandører af materialer i byggeri og anlæg. Det gælder blandt andet for mængden af de informationer, der knytter sig til de enkelte bygningsdele.

Den tid, hvor materialeproducenternes leverancer kunne stå alene, er forbi. Digitaliseringen i byggebranchen har bevæget sig et sted hen, hvor materialerne nu i langt højere grad end tidligere digitaliseres og beriges med data og informationer til gavn for både bygherren, entreprenøren og arkitekten.

De ekstra services, informationer og data, der kan knyttes til materialeleverancer og produkter, er blevet et konkurrenceparameter.

Med et øget fokus på det digitale samarbejde på tværs af aktørerne i byggeriet i forhold til bygningsdelsspecifikationer, informationsniveauer og egenskaber har digitaliseringen fundet vej gennem værdikæden til leverandørerne.

Omstilling, tilpasning og rådgivning på produkterne er en stærk vej frem i en byggebranche, hvor digitaliseringen nu for alvor stiller krav til leverandørerne af bygningsdele og materialer.

Kurset er en del af kursusserien "Materialeproducent og leverandør i et digitalt byggeri".

Det er en effektiv kursusserie for materialeproducenter og leverandører, der vil med på den digitale udvikling i byggeriet.

Serien giver overblikket over:

 • Hvordan man som leverandør/producent kommer i gang med BIM og digitalisering af produktinformationen mv. - og opnå konkurrencefordele og høste gevinster
 • Hvordan det kan styrke forretningen og gøre jer endnu mere attraktive at samarbejde med for f.eks. arkitekter og ingeniører

Kursusserien byder på 3 enkeltstående kurser særligt rettet mod hhv. beslutningstagere, salg & marketing og teknikere. Men hver også med interesse for de fleste.

Hvert kursus har sit fokus, men alle har materialeproducenten og leverandørens roller i det digitale byggeri som omdrejningspunkt.

Man kan tilmelde sig kurserne enkeltvis – eller samlet. 

Modulerne er:
Digitalt byggeri - for materialeproducenter og leverandører: 2.900 kr. ekskl. moms
Salg og marketing over for digitale rådgivere - for materialeproducenter og leverandører: 4.900 kr. ekskl. moms
Digitalt udbud og samprojektering - for materialeproducenter og leverandører: 4.900 kr. ekskl. moms

 Man kan tilmelde sig hele serien og opnå rabat

Ved køb af hele kursusserien er prisen 10.500 kr. ekskl. moms
I kan som virksomhed tilmelde jer hele serien (og få kursusserie-prisen) – og så sende forskellige deltagere på hvert af modulerne.

Kontakt os herom på kurser@molio.dk eller 7012 0600

Programmet er på vej

4 for 3
Tilmeld fire fra samme virksomhed samtidig og betal kun for tre. Gælder kun ved samtidig tilmelding og kan ikke kombineres med andre rabatter.

På kursusstedet følges alle retningslinjer i forhold til Corona

Læs om vores digitale kursusmaterialer 

Du får et kursusbevis, når du har gennemført kurset.