Fugt I Bygninger
Kurser

Fugt i bygninger

Få indgående indsigt i de fugttekniske forhold i bygninger.

Kurset varer ialt 2 dage.

Varenummer: 12100309

Tema
Bygningsfysik
9.900,-
12.375,- inkl. moms

Vi viser praktiske eksempler på løsning af fugttekniske opgaver, fx vedrørende kældre, gulve, tage, badeværelser og skimmelproblemer. Du vil herunder blive orienteret om undersøgelsesmetoder og måleudstyr, om hvordan problemer kan forebygges og om hvordan skader kan afhjælpes. 

 • Beskrivelse
 • Program
 • Undervisere
 • Praktisk
 • Kursisterne siger

Vi viser praktiske eksempler på løsning af fugttekniske opgaver, fx vedrørende kældre, gulve, tage, badeværelser og skimmelproblemer.

Du vil herunder blive orienteret om undersøgelsesmetoder og måleudstyr, om hvordan problemer kan forebygges og om hvordan skader kan afhjælpes. 

Kurset sætter dig i stand til at vurdere en bygnings fugttekniske forhold fra kælder til kvist ud fra en praktisk synsvinkel og i overensstemmelse med gældende regler og viden.

Vi lægger vægt på dialog, herunder med mulighed for at drøfte fugtproblemer fra jeres egne sager. 

Kurset henvender sig til byggeteknikere, arkitekter og ingeniører med flere, som skal tage stilling til fugttekniske problemer ved projektering, tilsyn eller tilstandsvurdering.

Fugt (BFU)
Seniorforsker , SBi/AAU

Erik Brandt

Fugt (BFU)
Direktør , BUNCH BYGningsfysik ApS

Tommy Bunch-Nielsen

Kurset afholdes over 2 dage og er inkl. overnatning.

På kursusstedet følges alle retningslinjer i forhold til Corona

Læs om vores digitale kursusmaterialer 

På modulet indgår en multiple choice test. Det er valgtfrit at tage prøven, men hvis du ønsker at gå til eksamen på Bygningsfysikuddannelsen, skal prøven være bestået. 

Du får et kursusbevis når kurset er afsluttet. Hvis du består prøven får du også et prøvebevis. 

Dette modul indgår i Bygningsfysikuddannelsen, men kan også tages som et selvstændigt kursus. Ønsker du information om hele uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7012 0600. 

Hvis du tilmelder dig hele Bygningsfysikuddannelsen (syv fagmoduler og eksamen) samtidig er rabatprisen 66.000 kr. ekskl. moms.

 • "Trods mange års erfaring med skimmelsvamp og bygninger, fik jeg bygget ovenpå min egen viden og erfaring, således at vi kan rådgive vore kunder endnu bedre. Der er generelt en god faglig tyngde i Molios kurser".

 • "I var begge meget inspirerende og dejlige fagkompetente personer, fremlagde tingene i en rolig og munter tone. TAK for et godt kursus." 

 • "Meget kompetente undervisere. Der bliver givet brugbare svar støttet af gode argumenter til alle spørgsmål." 

 • "Godt med nogle konkrete problemstillinger, som underviserne selv har været involveret i."

 • "Stor viden og erfaring hos de to undervisere gjorde hele kurset meget interessant og udbytterigt."

 • "Begge foredragsholdere var helt fantastiske, rigtig godt gået!!"