Byggedata

Bliv opdateret mens du arbejder med Byggedata

Fra og med i dag er det blevet nemmere at holde sig opdateret i alt det der løbende sker inden for lovgivningen og det almene tekniske fælleseje. Et nyhedsvindue i værktøjet Byggedata, giver brugeren mulighed for at kigge med, når der tilføjes dokumenter i Byggedata eller når der sker ændringer til eksisterende dokumenter.

- Nyhedsvinduet skal gøre Byggedata mere transparent og sikre et bedre overblik over de tilføjelser og ændringer, der foretages hver dag. På denne måde gør vi det nemmere for vores kunder at følge med i det konstante flow af nye udgivelser og ændringer af lovgivning, alment teknisk fælleseje, samt andre udgivelser, siger Martin Poulsen, produktchef for Byggedata.

People

700 nyheder med ændringer i 2021

Der ligger et stort arbejde i at følge med i de mange ændringer, som påvirker byggebranchen. I 2021 har Byggedata informeret om over 700 nye eller ændrede dokumenter, som byggebranchens aktører i et eller andet omfang, ellers selv skal orientere sig i og danne sig et overblik over:

- Byggedata er nok en af Danmarks største databaser med dokumenter af relevans for byggebranchen. Med den mængde data er det afgørende at synliggøre de mange nyheder og ændringer, som forekommer løbende. Det skal nyhedsvinduet være med til at gøre og dermed give mere værdi for vores brugere, siger Martin Poulsen.

Nu hvor formidlingen af nyheder er integreret i Byggedatas brugerflade lukker den nyhedsmail, som Byggedata hidtil har sendt bredt ud i branchen hver fredag. Så hvis man ikke har et abonnement på Byggedata modtager man nyhedsmailen for sidste gang på fredag den 17. december 2021.

Læs mere om Byggedata og hvordan du kan prøve det gratis i 7 dage.