Brandsikring

Et ”must” for alle, der arbejder med brandsikring  

Hvis du arbejder med brand og brandsikring ved du, at der ofte sker ændringer og rettelser i de væsentligste udgivelser – både fordi lovgrundlaget er i bevægelse og fordi ny viden skal indarbejdes. Du ved også, hvor stor en udfordring det er at holde sig opdateret. Den udfordring har Rene Gehlen, teknisk serviceleder hos Jansson El A/S, for nylig fundet en løsning på - Branddata. En løsning, som han kalder ”et must” for alle, der arbejder professionelt med brandsikring.

I Jansson El udføres bl.a. ABV-Termisk, ABV-Mekanisk, røglemme, nød & panik belysningsanlæg, brandtætninger og meget mere - og de er glade for deres abonnement på Branddata.

Som teknisk serviceleder, er det René Gehlens ansvar, at alle serviceteknikerne er klædt ordentligt på til at udføre deres arbejde indenfor f.eks. brandsikring, når de er ude hos en kunde:

- Når vores serviceteknikere er ude hos kunden, så skal de kende både lovgrundlaget og de relevante forskrifter, vejledninger og andre publikationer inden for brandsikring og især inden for mekanisk og termisk brandventilation. Uanset hvad der sker af ændringer hos vores kunder i fx indretningen eller i selve bygningen, så skal serviceteknikerne kunne agere i forhold til de gældende regler.

People

Men det er ikke nemt at holde sig opdateret på brandområdet, herunder brandventilation,  brandsikkerhed og brandsikring af byggeri.

Brandsikring er et vigtigt emne

Ifølge René Gehlen er det helt centralt at være ajour med brandsikring:

- Som leder oplever jeg, at det kan være en stor udfordring at holde sig ordentligt opdateret og følge med i alt det, der sker inden for vores fagområde. Siden jeg blev certificeret ABV-Termisk / ABV-Mekanisk er der kommet adskillige rettelser og nye bilag alene til vejledning 027 fra DBI om Brandventilationsanlæg. Den er en af kernepublikationerne i mit arbejde.

- For nylig tegnede vi derfor et abonnement på Molio Branddata. Nu, hvor jeg kender værktøjet og alle de fordele, det giver mig, så kan jeg konkludere, at vi har langt nemmere ved at følge med i alle de opdateringer, der jævnligt kommer, og vi bruger langt mindre tid på at distribuere denne viden ud imellem os.

- For det første kan vi tilgå Branddata online. Det betyder meget for kvaliteten af det arbejde, vi udfører hos kunden, at vi har adgang til alle de relevante vejledninger ”nu-og-her” - mens vi står ude hos en kunde. For det andet er vi fri for at anskaffe nye vejledninger og sørge for at få dem fordelt, hver gang der kommer nye bilag, rettelser eller opdateringer til dem. I Branddata får vi det hele serveret. Det er en kæmpestor fordel.

I hele Jansson Gruppen bruges det nye abonnement på Branddata derfor flittigt. Tilsammen bruger virksomheden et bredt spektrum af vejledninger og af de øvrige publikationer, der indgår i Branddata:

- Vi har jo også tidligere haft adgang til alle nødvendige informationer og publikationer. Det har bare været mere bøvlet og mere tidskrævende. Så et godt råd til at andre, der arbejder professionelt med brandsikring – få jer et abonnement på Branddata, siger René Gehlen.

FAKTA

Jansson El er en del af Jansson Gruppen, der også rummer Jansson Alarm og Jansson Kommunikation.
Jansson El har 130 medarbejdere og udfører elinstallationer, industriservice, drift og vedligehold, CTS og energioptimering. Jansson Alarm er specialister i sikringsløsninger – herunder brandalarm, tyverialarm, videoovervågning og adgangskontrol -, mens Jansson Kommunikation dækker IT- og telefoniløsninger inden for blandt andet IP-telefoni, IT-infrastruktur og cloudløsninger.

Gå til Jansson Gruppen

Branddata

Et abonnement på Branddata giver en hurtig og uforstyrret adgang til de mest relevante søgeresultater inden for brandsikring, herunder brandventilation,  brandsikkerhed og brandsikring af byggeri. Der findes intet tilsvarende produkt i Danmark og indholdet i Branddata er nøje udvalgt i samarbejde med DBI.

Læs mere om Branddata eller ring til Nikolaj Arenbrandt på 23 24 44 17 og hør mere om, hvordan du kommer i gang.