Byggecentrum

Danmarks største byggeudstilling har skiftet navn til Byggecentrum

Byggeudstillingen i HUSET Middelfart har nu fået sit eget navn, Byggecentrum. Konferencecenteret på samme matrikel hedder stadig HUSET Middelfart. Både Byggecentrum og HUSET Middelfart er en del af Molio.
People

Byggecentrum er det nye og velkendte navn for byggeudstillingen i Middelfart. Navnet signalerer, at byggeudstillingen har noget med byggeri at gøre og at den ligger centralt placeret i Danmark. Navneskiftet til Byggecentrum har ifølge Annette Due, direktør for både HUSET Middelfart og Byggecentrum, været under overvejelse længe: 

- Der er flere gode grunde til at Byggecentrum er det helt rigtige navne til byggeudstillingen. Udstillerne har længe ønsket et navneskifte. De oplever, at de over for deres kunder ofte må præcisere, at byggeudstillingen er det gamle Byggecentrum Middelfart. Det vidner om, at mange mennesker både i og uden for byggebranchen stadig husker Byggecentrum og forbinder brandet med byggeudstillingen . Dette understøttes af, at der stadig er enormt mange mennesker, der søger på Byggecentrum i Google, når de er på jagt efter inspiration til byggeri og bolig, siger Annette Due.

Stor tilfredshed blandt udstillerne

Med navneskiftet får de godt 130 udstillere af byggeprodukter fordelt på 28.000 m2 udstillingsareal dermed en ny, samlet identitet med et navn, som allerede er velkendt i og udenfor branchen:

- Som udstiller i Middelfart er jeg utrolig glad for, at vi nu igen hedder Byggecentrum. Det er det navn, som vores kunder kender og som gør, at de både ved, hvor de skal køre hen og også ved, at de med et besøg i byggeudstillingen får en hel masse inspiration med gratis, når de kommer for at se vores produkter. Det er jo klar en fordel for alle, at vi ikke behøver forklare en masse, siger Finn Arup, Salgschef i VELUX Danmark A/S

- Jeg er godt tilfreds med navneskiftet tilbage til Byggecentrum. Det navn har hængt ved, både internt i Lilje-huset og i daglig tale blandt Byggecentrums besøgende, siger Dennis Jacobsen, Marketingansvarlig i Lilje-huset A/S.

Nye hjemmesider

Som naturlig konsekvens af navneskiftet har både HUSET Middelfart og Byggecentrum fået helt nye hjemmesider. Men derudover er alt ved det gamle – lige bortset fra, at udstillingen er større end nogensinde. Der er fyldt godt op på udstillingsarealet – både udendørs og indendørs. P.t er der i alt godt 130 udstillere
Se oversigt over alle udstillere her

Byggecentrum er også stadig Danmarks største fritidshusudstilling og Syddanmarks største badudstilling. Der vil også fortsat være uvildig, faglig byggerådgivning, hvor alle kan booke en tid og få en god snak om faldgruber og opmærksomhedspunkter i deres byggeprojekter i boligen.

Et konferencecenter, du vender tilbage til

HUSET Middelfart er stadig hele byggeriets konferencecenter og modtager hvert år mange tusinde gæster både fra byggebranchen og fra mange andre brancher. Kender man HUSETs tidligere hjemmeside, vil man nu opleve en hjemmeside, der er mindre forvirrende og hvor det, man er på jagt efter, er i fuldt fokus – nemlig et naturskønt konferencecenter i trekantsområdet med plads til op til 300 konferencegæster i ét lokale.

Der er mødelokaler og messelokaler til enhver lejlighed. HUSET Middelfart rummer 70 værelser til overnattende gæster med eget bad og toilet og egen udgang til grønne arealer. Det er derfor idéelt både til to-dages arrangementer og til firmafester og til bryllupper, konfirmationer og andre af livets store festdage. Men vigtigst af alt er HUSET Middelfart kendt for en service, der er lagt ud over det sædvanlige og et køkken, der udmærker sig hver eneste dag, med sund og overvejende økologisk mad, der smager af noget.

Kontakt HUSET Middelfart og hør mere om dine muligheder.